pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zato je umrla Lisa Marie Presley

14. 7. 2023; 09.30
Avtor: K.M.
Priscilla Presley, Austin Butler, Lisa Marie Presley,  Baz Luhrmann

Ena zadnjih fotografij Lise Marie. Na fotografiji z mamo Priscillu Presley ter Austinom Butlerjem in Bazom Luhrmannom foto: Profimedia

Nepričakovana smrt hčerke Elvisa Presleyja, Lise Marie, razkrita. Razlog pa nepričakovan.

Lisa Marie Presley, edini otrok Elvisa Presleyja, je 12. januarja letos umrla po nenadni hospitalizaciji pri 54 letih. Njena smrt je bila posledica zapletov zaradi obstrukcije tankega črevesa, kot je razkrilo poročilo medicinskega izvedenca okrožja Los Angeles, ki ga je v vpogled dobil ameriški mediji, med njimi NBC News in E! News. Vzrok smrti Lise Marie je bil ugotovljen kot naraven, o njem pa so že bili obveščeni družinski člani. Poročilo je še navedlo, da je ta zdravstveni problem znan in pogost zaplet po takšni operaciji.

Lisa Marie Presley je bila pokopana na družinskem posestvu Graceland v Memphisu, ob svojem očetu Elvisu in sinu Benjaminu. Na pogrebu 22. januarja je Priscilla prebrala pismo, ki ga je napisala ena od dvojčic Lise Marie. "Ne vem, kako bi lahko opisala svojo mamo. Resnica je, da je besed preveč. Lisa Marie Presley je bila ikona, vzornica, superherojka za mnoge ljudi po vsem svetu. Toda mama je bila moja ikona, moj vzornik, moja superherojka, na veliko več načinov kot enega."

Lisa Marie Presley je bila hčerka legendarnega kralja rock 'n' rolla, Elvisa Presleyja. Živela je življenje ljubezni in izgub, saj je bila stara le devet let, ko je leta 1977 njen oče nenadoma umrl, našla pa ga je ravno ona. Še bolj pa jo je pretresla smrt oziroma samomor edinega sina Benjamina leta 2020. Poročena je bila štirikrat: z Dannyjem Keoughom od 1988 do 1994, z Michaelom Jacksonom od 1994 do 1996, z Nicolasom Cageom od 2002 do 2004 in z Michaelom Lockwoodom od 2006 do 2016. Za sabo je pustila tri hčerke, igralko Riley Keough ter dvojčici Harper Vivienne Ann Lockwood in Finley Aaron Love Lockwood.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Ivana prestrašila, a čaka jo vroča romanca
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Ivana prestrašila, a čaka jo vroča romanca
naslednji članek
Andreja Košir: Poti nazaj ni
Resničnostni šovi
Andreja Košir: Poti nazaj ni