petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žena Boštjana Romiha spet poje in uživa

22. 7. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Lara Romih in Boštjan Romih

Lara Romih in Boštjan Romih foto: M24

Je končno prišel čas, da se Lara otrese sence svojega moža? Da se pokaže v drugačni luči? Ne samo kot njegova žena, mama in arhitektka, temveč kot energije polna ženska, ki zadovoljno stoji na svojih nogah, je sproščena, neukrotljiva, nagajiva, ženska, ki rada poje in ljubi odre.

"Drži, da sem članica zasedbe Ladies First, s katero kar veliko nastopamo, a nam bolj kot slava zadostuje, da osrečujemo najprej sebe, nato poslušalce in da vadimo, napredujemo, se resnično nasmejimo do solz in še kapljo čez, pa da se ob tem nenehno učimo in se imamo neskončno rade. Zvezde so se res srečno poklopile, da je nastal ta lep šopek deklet," je Lara povedala za revijo Lady.

lara romih foto: osebni arhiv

K temu je še dodala: "Smo vokalna zasedba štirih deklet, ki petje izjemno rade kombiniramo z veliko smeha, saj je eno in drugo pol zdravja. S tem ‘okužimo’ tudi občinstvo. Spoznale smo se pred dvema letoma na Akademiji za glas. Nataši Nahtigal sem na neki solo vaji omenila, ali vidi kako možnost za skupinico nas zrelih deklet. Pa so se ji zaiskrile oči in že nas je nabrala. V bolj resno zadevo je preraslo, ko smo vaje redno podaljševale s pevskim druženjem na parkirišču in zabavale presenečene mimoidoče. Prepevamo popularne skladbe vseh vrst. Raje tiste, ki dajo več ‘groova’. Naš umetniški vodja Matej Virtič je avtor večine aranžmajev, nekaterih pa njegov brat Kristjan. A ravno v teh dneh se začenja preporodni razvoj ideje o novih avtorskih komadih. Nastajajo izpovedi, besedila, melodije … Še bo smeha." 

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Blaž uživa v gostinstvu
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Blaž uživa v gostinstvu
naslednji članek
Italijanska poroka za slovenskega košarkarja
Svet slavnih
Italijanska poroka za slovenskega košarkarja