stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

S kom dopustujejo Modrijani?

2. 8. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
modrijani

Modrijani letos dopustujejo ... foto: Modrijani

Odgovor vas bo presenetil!

Ansambel Modrijani je pred dnevi javnosti predstavil kar tri nove polke in tudi tri čisto nove videospote, ki tvorijo eno zgodbo. Pesmi so takoj naletele na izjemno pozitiven odziv. Vse tri namreč kraljujejo v samem vrhu YouTube lestvice "v trendu", kar je za glasbenike zagotovo izjemna potrditev njihovega trdega dela. Po izidu pesmi pa so se vsi člani odpravili na zaslužen dopust. Presenetljiv pa je podatek, s kom. 

Modrijani so namreč na družbenem omrežju potrdili, da so si letošnji morski dopust privoščili kar vsi skupaj. "Družba, mi vas lepo pozdravljamo z dopusta. Mi tudi dopustujemo skupaj, tako radi smo skupaj. Smo si vzeli par dni prosto. Ampak smo že ta konec tedna nazaj" so zapisali ob skupnem videoposnetku, ki je nastal na morskem pomolu. Modrijani (Blaž in Rok Švab, Peter in Franjo Oset ter Sergije Lugovski ) pa se sicer že ta vikend vračajo na slovenske odre, kjer bodo tudi z novimi polkami poskrbeli za nepozabne zabave. 

MODRIJANI foto: Radio-vizija Veseljak

Kaj je lestvica trending ali v trendu

Lestvica trending, na vrhu katere so se Modrijani znašli s polkami S tabo res rad, Trmoglavka in Rada da se nanaša na seznam najbolj priljubljenih in aktualnih videoposnetkov na določenem geografskem območju ali globalno. Videoposnetki, ki se pojavljajo na tej lestvici, so tisti, ki trenutno privabljajo veliko število ogledov, všečkov, komentarjev in deljenj v relativno kratkem časovnem obdobju. Lestvica trending lahko vključuje različne vrste videoposnetkov, kot so glasbeni videospoti, smešne vsebine, viralne izzive, novičarski dogodki, zanimivi tutoriali, predstavitve izdelkov in še več.

prejšnji članek
Sanjska Anja razkrila, koliko časa je že v razmerju
Resničnostni šovi
Sanjska Anja razkrila, koliko časa je že v razmerju
naslednji članek
Luce iz Botrov: Zdaj lahko umrem
Svet slavnih
Luce iz Botrov: Zdaj lahko umrem