stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina pije, bivši spet vložil tožbo!

31. 5. 2016; 10.05
Avtor: K.A.
Severina_3
Njuno razmerje se je končalo že pred leti, še vedno pa sta ves čas na sodiščih.

Srbski poslovnež Milan Popović ima s hrvaško pevko Severino Kojić štiri leta starega sina, njuno razmerje pa je kmalu po rojstvu Aleksandra zašlo v krizo. Par se je pred leti razšel, Popović pa vse od tedaj Severini greni življenje s tožbami.

Vse se zdi, da ga izjemno moti, da je njegova nekdanja partnerica našla srečo z drugim, saj je v zadnjem času še bolj vztrajen s tožbami. Zadnja v nizu je tako tožba zoper Severininega tasta, Dragana Kojića, ker naj bi malega Aleksandra v avtu vozil brez varnostnega pasu. "Odzval sem se kot bi se vsak drug skrben oče, to je edina možnost, ki jo imam v dani situaciji. Edino kar lahko naredim je, da vložim tožbo, kaj pa naj naredim drugega, če vidim, da je ogrožena varnost mojega sina. Sedaj lahko samo čakam, da vidim kaj bo naredilo sodišče," je za srbske medije dejal Popović.

Pevki največ pomeni čas, preživet z najbližjimi. foto: arhiv Svet24

Še bolj pa ga moti, da naj bi se Severina z rojstnodnevne zabave srbskega pevca Željka Joksimovića vračala opita. Popović se ob tem sprašuje kdo je v tem času skrbel za njegovega sina. "Ne vem kdo je v tem času skrbel za Aleksandra. Želel bi si, da je ta človek dostojen in da je Aleksander v varnih rokah. Zaskrbljen sem za varnost svojega sina," zaključil Popović.

Popović ves čas toži Severino in njene bližnje. Verjetno ni nikogar več, ki se ni znašel na njegovem dolgem seznamu toženih. Med njimi so tako tudi Severinin mož Igor Kojić, njen menedžer Tomica Petrović in sedaj še njen tast Dragan Kojić.

Milan Popović, srbski poslovnež in nekdanji partner hrvaške pevke Severine. foto: Facebook

prejšnji članek
Mačka je najboljše zdravilo za telo in dušo
Svet slavnih
Mačka je najboljše zdravilo za telo in dušo
naslednji članek
S tem zdravim napitkom boste že v nekaj dneh zravnali trebušček!
Moda&Lepota
S tem zdravim napitkom boste že v nekaj dneh zravnali trebušček!