1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Strta Severina po smrti Oliverja izdala neverjeten video

2. 8. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
Severina Magija_1

foto: Jelena Balić

Smrt glasbenega prijatelja jo je tako zelo strla, da je prestavila premiero svojega videospota. Zdaj pa je objavila video, ki bo še dolgo odmeval.

Severina bi morala že pred dnevi izdati videospot za pesem Magija, pri katerem je kot koreograf sodeloval Slovenec Anže Škrube. Njene načrta je prekinila smrt Oliverja Dragojevića, zaradi katere pevka ni bila sposobna promovirati lastne glasbe. Po pogrebu glasbene legende pa se je pevka odločila, da bo z javnostjo končno delila tudi svoje delo. 

Dolgo pričakovani novi singel 'Magija', duet Severine in Jala Brata, je bil objavljen danes opoldan na Severinini Facebook strani. Pod režijo in koreografijo se podpisuje Anže Škrube, ki ga pri nas poznamo kot koreografa v slovenski plesni skupini Maestro ter po uspešnem sodelovanju s Tomažem Pandurjem in Severino na njeni turneji 'Dobrodošao u klub'. 'Magija' je Severinin in Anžetov poklon največjemu magu gledališke umetnosti, Tomažu Pandurju. '

Anže in Severina foto: Jelena Balić

foto: Jelena Balić

"Hvala Jala Bratu in Buba Corelliju za 'Magijo' ter za to, ker ste s svojimi pesmimi odprli še eno okence v moji glasbi proti obzorju novih glasbenih žanrov. Ta pesem je čista energija. Hvala Anžetu, ker je z režijo in koreografijo podčrtal vse zgoraj navedeno. Hvala vsem plesalcem in številni ekipi, ki so nam pomagali da našo 'Magijo' začutimo skupaj in jo naredimo magično," je povedala Severina. Anže pa je k temu dodal tudi svoje mnenje: "Severina je s tem video projektom pokazala, da je največja zvezda Balkana. Poleg vokalne izvedbe, s predanim delom in vajami je 'razturila' tudi mojo koreografijo. Bili smo odličen tim, saj je razumela mojo idejo in dobro se dopolnjujeva. Vedno mi je v zadovoljstvo sodelovati z Severino, ker je velika umetnica, s polnim srcem je prišla na snemanje in vedno je dala vse od sebe." 

prejšnji članek
Ima priljubljena slovenska pevka dvojčico?
Svet slavnih
Ima priljubljena slovenska pevka dvojčico?
naslednji članek
Alenka Košir delila fotografijo strastnega poljuba
Svet slavnih
Alenka Košir delila fotografijo strastnega poljuba