nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bi ta pesem morala Hrvaško zastopati na Evroviziji?

6. 3. 2020; 09.00
Avtor: K.M.
Indira (0) foto Dario Njavro

Indirin nastop na Dori foto: Dario Njavro

Sodeč po odzivih v medijih ter na družabnih omrežjih, je karizmatična pevka Indira z novo skladbo “You Will Never Break My Heart” navdušila ljubitelje dobre glasbe in jim postregla s pesmijo, ki bo zagotovo hit letošnje pomladi in poletja.

“Ko sem v studiu Branimira Mihaljevića prvič slišala pesem “You Will Never Break My Heart” sem takoj vedela, da je to tista prava skladba zame. Hitra, energična, vesela, popolnoma skladna s tem kar odražam. Ko sedaj gledam posnetek nastopa na Dori, vidim več kot zgolj izvedbo in koreografijo. Tu je nekaj več od samega nastopa – to je timsko delo, nešteto ur preživetih v studiu, plesni dvorani … Ta nepozaben trenutek mi riše nasmeh na obraz, iskrena sreča pa prihaja direktno iz mojega srca. Vsem pošiljam poljube in hvaležnost za vso podpro, ki sem jo deležna. Priznam, nestrpno sem čakala, da se vam predstavim z novo skladbo in več kot srečna sem, da ste jo tako hitro vzljubili ter sprejeli, to je zame tisto najpomembnejše. Na naslednjem koncertu jo bomo zagotovo že skupaj zapeli,” je z nami svoje občutke delila vedno nasmejana Indira, katere koncertni spored lahko spremljate na njenih družabnih omrežjih.

Nastop na Dori je bil atraktiven, dinamičen, začinjen s scenskimi elementi. Indira je blestela v senzacionalnem neonskem kostimu, pod katerega se je podpisal dizajner Zigman.

Skladba “You Will Never Break My Heart” pa je vsekakor osvojila prvo mesto v srcih oboževalcev, kar dokazujejo številne pozitivne reakcije iz celotne regije.

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
naslednji članek
Helena Blagne pokazala svojo dušo
Svet slavnih
Helena Blagne pokazala svojo dušo