pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Davor Radolfi: Živim na relaciji Dalmacija, Zagreb, Istra in Slovenija

25. 2. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
davor radolfi 119_01

Davor Radolfi foto: Sašo Radej/M24

Hrvaški glasbenik se rad vrača v Slovenijo - tako zaradi poslovnih razlogov kot tudi obiska prijateljev.

Hrvaški glasbenik Davor Radolfi ne skriva, da je ljubezen med njim in Slovenijo oziroma slovenskimi oboževalci obojestranska. K nam se vedno rad vrača, ne samo zaradi koncertov in promocije glasbe, ampak tudi zaradi druženja s številnimi dobrimi prijatelji. »Vedno rad pridem sem, s pokojnim Oliverjem Dragojevićem sva vedno govorila, kako rada hodiva v Slovenijo. Je velik del mojega življenja, povezan sem s številnimi prijatelji in ohranjam ta resnično dobra prijateljstva.«

Pred dnevi je tako združil posel in užitek, saj se je iz Zagreba v Ljubljano pripeljal tako zaradi službenih obveznosti kot tudi zaradi obiska prijateljev. »Grem še v Goriška Brda in v Maribor, ko sem tu vedno ostanem nekaj dni in obiščem prijatelje,« pojasni med pogovorom v Ljubljani, kjer je za slovenske medije predstavil nov projekt, videospot za pesem Moja Emilija, ki jo je v lastni bolj mediteranski interpretaciji posnel skupaj s svojo zasedbo Ritmo Loco.

Pod produkcijo videospota se tudi tokrat podpisuje Davorjeva hči Lea, ki z očetom že nekaj let aktivno sodeluje. »Res rad delam z njo. Vse je bolj nonšalantno. En del smo snemali v Rovinju, pa smo šli na kavico, na kosilo, vse je umirjeno in spontano ... Rada ima ta posel,« pogovor še zaključuje priljubljeni glasbenik.

prejšnji članek
Mileni Zupančič pomembna srbska gledališka nagrada
Svet slavnih
Mileni Zupančič pomembna srbska gledališka nagrada
naslednji članek
Bojan Cvjetićanin o svojih začetkih
Svet slavnih
Bojan Cvjetićanin o svojih začetkih