oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aljoša (botri) rojstni dan preživel z ekipo serije

20. 7. 2023; 10.04
Avtor: K.M.
vladimir-tintor

Vladimir Tintor v vlogi Aljoše Gotovca v seriji Botri (Kumovi). foto: Nova TV

Igralec Vladimir Tintor, ki v seriji Botri (Kumovi) upodablja Aljošo Gotovca, je 45. rojstni dan praznoval na setu snemanja omenjene serije in s tem potrdil, da se bo seveda nadaljevala.

Na malih ekranih v Sloveniji trenutno še vedno spremljamo prvo sezono priljubljene hrvaške serije Botri (Kumovi). Danes je recimo na sporedu 169. del, prva sezona pa se zaključi v torek. Je pa igralec Vladimir Tintor, ki v seriji upodablja Aljošo Gotovca, na družbenem omrežju potrdil, da se uradno že snema tretja sezona serije. S snemalno in igralsko ekipo je namreč na setu snemanja praznoval svoj 45. rojstni dan. 

Ob tem ja na družbenem omrežju zapisal: "To zdaj postaja že tradicija, da sem za svoj rojstni dan obkrožen s tako dobrimi ljudmi. Kot bi režiser Zoran Margetić rekel: s plemenom. Boljšega si nisem mogel niti zaželeti. Na zdravje in hvala za vse čestitke." Vladimir, ki je bil leta 1978 rojen v Srbiji, natančneje v Novem Sadu, je rojstni dan praznoval 16. julija. S fotografijo pa je potrdil, da bo v tretji sezoni poleg njega zagotovo nastopil tudi Vedran Mlikota, ki v seriji upodablja Vinka Macana. 

prejšnji članek
Film o Barbiki navdušil Slovenke ... in Slovence
Svet slavnih
Film o Barbiki navdušil Slovenke ... in Slovence
naslednji članek
Kaj danes počne 'Zaspanec' iz filma Gremo mi po svoje?
Svet slavnih
Kaj danes počne 'Zaspanec' iz filma Gremo mi po svoje?