sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Josip okronal ljubezen s poroko

4. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Domagoj in Ana

Domagoj Ivanković foto: Osebni arhiv

Hrvaški igralec Domagoj Ivanković se je poročil. Veselo novico je javnosti razkrila igralka, ki je v Botrih upodabljala njegovo dekle Anico.

Igralec Domagoj Ivanković, ki ga v vlogi Josipa spremljamo v popularni hrvaški seri Botri, je minulo soboto okronal svojo ljubezen s poroko. Pred oltar je namreč popeljal dolgoletno izbranko Ano Žulec, ki ji je zvestobo obljubil v cerkvi sv. Augustina v Zagrebu.

Domagoj vesele novice ni obešal na velik zvon, sta pa radost z javnostjo delili nevesta in Domagojeva soigralka iz Botrov Ana Maras Harmander, ki ste jo spoznali v vlogi Jospipove Anice. Slednja je na družbenem omrežju objavila fotografijo ženina in neveste ter kratek videoutrinek prihoda mladoporočencev iz cerkve. »Moj najljubši televizijski fant se je poročil,« je ob objavi zapisala igralka in prijateljema zaželela obilo sreče.

Ana in Dodo, kot ljubkovalno kličejo Domagoja, sta slavje za družino in prijatelje priredila v prijetnem podeželskem ambientu restavracije v Vinkovcih. Mladoporočenca, ki sta se lansko leto zaročila na dopustu v Tučepih, sedaj že uživata na poročnem potovanju v Dubrovniku.

prejšnji članek
Sanjski moški v solzah na svoji poroki
Resničnostni šovi
Sanjski moški v solzah na svoji poroki
naslednji članek
Božidar Wolfand - Wolf prestal operacijo glasilk
Svet slavnih
Božidar Wolfand - Wolf prestal operacijo glasilk
#obraziavenija
obraziavenija