901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Odlična priložnost za oboževalce Vesne Pisarović

11. 9. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
vesnaP-2022 session-700

Vesna Pisarović foto: Promocijski material

V Nebo se vrača očarljiv večer s hrvaško pevko Vesno Pisarović. Pripravite se, da vas očara s svojim očarljivim vokalom in karizmatično odrsko prezenco. Dogodek obljublja nepozaben večer glasbe, kulinarike in zabave v središču Ljubljane.
Jutro donosi kraj, Da znaš, Neka ljudi govore so samo ene izmed mnogih uspešnic hrvaške pop in jazz pevke, Vesne Pisarović. Vesna bo po zelo uspešnem prvem koncertu v Nebu ponovno nastopila s svojimi največjimi hiti. Koncert obeta nepozabno doživetje, tako za oboževalce njenih komadov kot za ostale glasbene navdušence. Nebo, ki se nahaja na vrhu mesta, ponuja dih jemajoče panoramske razglede, elegantno kulinarično izkušnjo in dinamično prizorišče za nastope v živo.

Vesna Pisarović foto: Marko Delbello Ocepek

Glasbena pot Vesne Pisarović
Vesna se je sredi 90. let iz Brčkega v Bosni in Hercegovini preselila v Zagreb. Že v zgodnjem otroštvu je obiskovala glasbeno šolo, kjer se je učila igranja flavte. Prav tako se je v otroštvu udeleževala različnih glasbenih tekmovanj. Kasneje je študirala fonetiko in kroatistiko ter začela nastopati kot pevka v klubih in pisati svoje pesmi.
Leta 2002 se je udeležila hrvaškega nacionalnega izbora za pesem Evrovizije, Dora, kjer je s pesmijo Everything i Want tudi zmagala. V Talinu je na Evroviziji zastopala Hrvaško in zasedla 11. mesto. Na Hrvaškem in državah nekdanje Jugoslavije se je uveljavila kot pop pevka, v zadnjih letih pa se je usmerila v jazz petje, iz katerega je tudi doštudirala v Haagu.
prejšnji članek
Presenečenje: Kmetija v živo drugačna, kot na televiziji
Resničnostni šovi
Presenečenje: Kmetija v živo drugačna, kot na televiziji
naslednji članek
Mario o kvizu Joker: Nihče ni pričakoval, da bo zgodba tako uspešna
Svet slavnih
Mario o kvizu Joker: Nihče ni pričakoval, da bo zgodba tako uspešna
#nasazenazenska
nasazenazenska