vinjeta, avstrijska, počivališče
Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

20200310-00994436
Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za Hrvate

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čustveno sporočilo noseče pevke Lane Jurčević

18. 9. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
lana jurcevic 2

Lana Jurčević foto: osebni arhiv

Namesto, da bi uživala v pripravah na naraščaj, se je morala soočati z resnimi zdravstvenimi težavami. Po prihodu iz bolnišnice se končno obetajo lepši časi …

Hrvaška pevka Lana Jurčević s partnerjem Filipom Kratofilom pričakuje otroka, žal pa nosečnost, ki sta se je tako razveselila, ni potekala tako, kot sta upala in pričakovala. Pevka je namreč del poletja preživela v bolnišnici, zaradi težav v nosečnosti je kar 40 dni preživela pod nadzorom zdravnikov. "To je začetek konca, mi je takrat rekel zdravnik, ko sem na urgenci čakala na ta nesrečni petek. Kar 50 dni sem rabila, da sem zbrala pogum in delila to zgodbo. Ne želim, da je to žalostna zgodba, ampak zgodba, v kateri najdemo upanje in moč, da se borimo,« je le košček sporočila, s katerim je 31. avgusta pretresla oboževalce.

A težki trenutki so sedaj minili, Lana se počuti bolje in pomirjena čaka na rojstvo svojega malega zaklada. V teh dneh je oboževalce razveselila s sporočilom, da se naraščaj lepo razvija. »Da še vi malo bolje spoznate tole malo osebico, ki že kaže svoj karakter, malega borca, ker ko vidim, kako mislite nanjo, kako vam je mar, je moje srca veliko kot hiša. Najljubši mi je del, ko poskakuje in izvaja svoj šov program. Tega dolgo nisem videla, zaradi česar je to zame zelo dragocen posnetek,« je Lana zapisala ob UZ posnetku ploda.

Pevka Lana Jurčević

Pevka Lana Jurčević foto: Promocijski material

prejšnji članek
Pet zlatih pravil za zdravje vranice
Informacije
Pet zlatih pravil za zdravje vranice
naslednji članek
Z ženo Ano sta imela noro obdobje
Slovenija
Z ženo Ano sta imela noro obdobje
#nasazenazenska
nasazenazenska