stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina okuša vrvež še pred pričetkom šova 'Brak na prvo'

13. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Tino Blašković

Tina Blašković v oddaji Brak na prvu. foto: RTL

Tina Blašković že zelo nestrpno pričakuje pričetek nove sezone hrvaškega šova Brak na prvo. Podpore ima veliko, vse pa hkrati zanima, kako se je pred kamero odrezala tokrat.

Pred vrati je težko pričakovana nova sezona šova Brak na prvu, hrvaške različice šova Poroka na prvi pogled. Ustvarjalci namreč že razkrivajo prve kandidate, med katere so uvrstili tudi Slovenko Tino Blašković. Komunikativno Primorko sicer pri nas že poznamo, saj je sodelovala v resničnostni oddaji Sanjski moški. Tina je morala svojo udeležbo v hrvaškem šovu dolgo časa skrivati, sedaj, ko novica ni več skrivnost, pa je deležna odzivov iz vseh vetrov. 30-letnica je deležna podpore prijateljev in znancev, nekoliko manj prijazni vtisi pa prihajajo s strani spletnih komentatorjev, ki na družbenih omrežjih radi delijo svoj pogled na svet.

Tina Blašković foto: Osebni arhiv/Tina Blašković

»Od kar je vest zunaj, prejemam zelo pozitivne odzive. Moje none so vedele za to že tedaj, ko sem se prijavila in dejansko je to moj najbolj zvest fan club,« nam je smeje se zaupala Tina, ki so jo razveselila in pozitivno presenetila tudi nekatera dekleta, s katerimi je sodelovala v šovu Sanjski moški, saj so ji tekom sporočil izkazale lepo podporo. »Pia Belak je moja zaupnica in me podpira že od začetka, nisem pa pričakovala takšnega navdušenja od Eve Lune in Pie Gavrič. Slednja je celo omenila, da me bo spremljala iz Barcelone, kamor se je nedavno preselila. Tudi sicer prek Instagrama in TikToka prejemam veliko pozitivnih odzivov podpornikov, družine in prijateljev, ki komaj čakajo, da se pokažem na velikih ekranih in da vidijo, kako sem se tokrat odrezala. Pa tudi jaz ne morem več čakati, iskreno,« se polna pričakovanja smeji Primorka, ki nam za konec namigne, da je hrvaška različica eksperimenta Poroka na prvi pogled mnogo bolj intenziven in naporen koncept šova, kot denimo Sanjski moški.

prejšnji članek
Anže Lanišek je hvaležen ženi Nastji
Svet slavnih
Anže Lanišek je hvaležen ženi Nastji
naslednji članek
Selena Gomez z novo filmsko vlogo, upodobila bo rock pevko
Svet slavnih
Selena Gomez z novo filmsko vlogo, upodobila bo rock pevko