zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnik Botrov stopil v velike čevlje – ga mika Hollywood?

30. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Vladimir Tintor

Vladimir Tintor kot Nikola tesla foto: Osebni arhiv, Instagram

Igralec Vladimir Tintor je po slovesu od lika Aljoše Gotovca obul čevlje izumitelja Nikola Tesle. Ustvarjalci predstave so obiskali Ameriko, kjer so bili nad upodobitvijo navdušeni.

Vladimir je vlogo v predstavi 'Nikola Tesla - Polni krog' sprejel z veliko mero strahospoštovanja. Kako le ne, ko pa je tekom glavne vloge upodobil cenjenega genija. Konec leta so gostovali v New Yorku, igro pa uprizorili celo na lokaciji, kjer je živel izumitelj. »Igrati človeka, kot je bil Tesla, je velik privilegij, zlasti pa v mestu, kot je New York,« je za 24 sata dejal igralec, ki so ga pobarali še, če ga nemara po obisku Amerike mika Hollywood.

Vladimir Tintor foto: Nova TV

»Kot nekdo, ki se je v igralstvo podal zaradi filmov iz zlate dobe Hollywooda, težko rečem, da si tam ne bi želel delati. Po drugi strani pa je igralska sreča zelo relativen pojem. Veliko vprašanje je, ali je bolj srečen hollywoodski igralec z milijonsko pogodbo, ki ima tri hiše, iz katerih ne sme sam, ali igralec v manjšem gledališču, ki ustvarja zahtevne vloge, premika meje igralstva, a hkrati lahko vidi prijatelje in družino. Včasih iščemo srečo, včasih pa nas sreča najde na pol poti. Vse, kar ti je namenjeno, ti bo padlo v naročje, pa kjer koli že boš. Zagotovo bi si želel življenjepis dopolniti z dobrimi vlogami v tako velikih filmih, a tudi če se to ne zgodi, bom enako vesel človek,« je modro strnil besede Vladimir. 

prejšnji članek
Investicijska dela in nadomestni prevozi namesto nekaterih vlakov na odsekih proge Ljubljana – Litija – Zidani Most – Dobova
Življenjski slog
Investicijska dela in nadomestni prevozi namesto nekaterih vlakov na odsekih proge Ljubljana – Litija – Zidani Most – Dobova
naslednji članek
Partner Rosvite Pesek uradno postal redni profesor
Svet slavnih
Partner Rosvite Pesek uradno postal redni profesor