franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina iskreno o tem, zakaj se ne vidi v vlogi mame

2. 2. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Tina Blašković

Tina Blašković foto: RTL

Tina Blašković je v predstavitvi šova 'Brak na prvu' dala vtis, da ne razmišlja o tem, da bi nekoč postala mamica. Ozadje je nekoliko drugačno.

Tina je v okviru hrvaškega TV projekta 'Brak na prvu' presenetila z odkrito izjavo o materinstvu in potomcih. A če ste ob tem pomislili, da si Primorka otrok ne želi ali da ji celo niso ljubi, slednje nikakor ne drži, njen pogled na materinstvo je namreč predvsem opremljen z racionalnimi zadržki.

»V predstavitvi za RTL sem omenila, da se v vlogi mame ne vidim (še), ker se mi zdi, da je za to potrebna cela paleta dejavnikov. Se mi zdi, da se preveliko ljudi odloči za družino, ki je sami ne čustveno - ne finančno ne morejo podpirati, trpijo pa potem nedolžni otroci. Seveda, pa mi tudi svet v katerem živimo, kot družba, ni všeč. Tradicionalno šolstvo, zdravstveni sistem, politična situacija, humanitarne krize, kvaliteta vsakdanjega življenja, niso na nivoju, kjer bi o temu lahko razmišljala. Kot zase, tudi za mogoče enkrat moje naslednike, želim najvišji možen nivo življenja in seveda ljubezni,« nam je razložila Tina in zaključila, da bo o materinstvu razmišljala šele tedaj, ko bo odkljukala vse dejavnike, ki predstavljajo predpogoj za snovanje družine. »Ljubezen in izbira partnerja, so seveda še največji dejavnik, a o tem sklopu bom morala do nadaljnjega molčati.«

Tina Blašković v oddaji Brak na prvu.

Tina Blašković v oddaji Brak na prvu. foto: RTL

prejšnji članek
Marcel Štefančič po tragediji znova ljubi
Svet slavnih
Marcel Štefančič po tragediji znova ljubi
naslednji članek
Ne boste verjeli, kaj je slovenska voditeljica naredila v programu v živo
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kaj je slovenska voditeljica naredila v programu v živo
#nasazenazenska
nasazenazenska