sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Josipa Lisac z veličastnim koncertom zaokrožila petdeseto obletnico prvega albuma

20. 2. 2024; 04.30
Avtor: PR
Josipa Lisac

Josipa Lisac foto: Matej Grgić

Glasbena diva Josipa Lisac je z veličastnim koncertom v mali dvorani Doma Sportova zaokrožila turnejo ob 50-letnici izida albuma "Dnevnik jedne ljubavi".

Kultni album je lani vnovič izdala založba Croatia Records, ta ekskluzivna omejena izdaja pa je bila masterizirana v znameniti londonski Abbey Road. Edicija je obogatena tudi z arhivskimi časopisnimi članki iz leta 1973, ki jih je Josipa hranila vsa ta leta.


Dvorana, kamor se je Josipa vrnila po devetih letih, je hrvaško umetnico že na začetku koncerta pozdravila z dolgim ​​aplavzom, že po prvi skladbi Boginja pa je bilo jasno, da bo koncert izpolnil vsa pričakovanja.

Oblečena v črne hlačne nogavice, visoke škornje in s pričesko, ki jo je za tisti koncert oblikovala njena dolgoletna frizerka Mila Višnjić, je Josipa navdušila tudi s svojim videzom. Ob tem je priznala, da ji je zdravnik svetoval, naj občasno sedi na stolu, da se je pred napovedjo koncerta tresla, saj ni pričakovala razprodane dvorane in se kot vedno zahvalila občinstvu, ki ji je na oder metalo rože, plesalo in pelo z njo. Odpela je tudi nekatere bolj aktualne pesmi in napovedala, da bo snemala tudi nove. 

"Vsakič se moram zahvaliti občinstvu, ker resnično čutim hvaležnost, da je nekdo prišel in da se je odločil preživeti večer z mano. Leta so bila potrebna, da smo zgradili ta odnos in sposobnost, da se ga še naprej neguje. Vesela sem, da sem na začetku kariere imela Karla in Ivico Krajač, ki sta z vrhunskimi pesmimi začrtala mojo glasbeno pot," je po koncertu povedala Josipa.

prejšnji članek
Kaj se dogaja s slovensko skakalko Emo Klinec
Svet slavnih
Kaj se dogaja s slovensko skakalko Emo Klinec
naslednji članek
Sodišče Severini spet vrnili sina
Svet slavnih
Sodišče Severini spet vrnili sina