pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec po ločitvi: 'Razpadel sem tudi sam ...'

4. 3. 2024; 09.00
Avtor: revija Lady
alen-šalinović

Alen Šalinović foto: POP TV

Alen Šalinović, ki ga spremljamo v Botrih in v seriji Skrito v raju, je po ločitvi znova našel srečo. A preden je odstrl novo poglavje, se je povsem izgubil ...

Alen Šalinović je 55-letni hrvaški igralec, s katerim se gledalci komercialne televizije Pop TV po novem družijo kar dve uri vsak večer med tednom. Najprej ga spoznavajo kot ustrežljivega lastnika kampa Paradiso v hrvaški Istri Hrvoja Hrvatina v seriji Skrito v raju, nato pa še kot skorumpiranega podjetnika Kuzmo v seriji Botri. Obe vlogi sta mu, kot pravi, pisani na kožo, a če bi moral potegniti vzporednico med seboj in likom, ki ga igra, mu je vseeno bližji lik Hrvoja. Alen je namreč zasebno zelo topel človek, ki mu največ pomeni družina.

Igralec igralec Alen Šalinović kot Kuzma foto: NOVA TV

»Ko je razpadel moj prvi zakon, sem razpadel tudi sam,« priznava. »Zdelo se mi je, da sem izgubil samega sebe.« Ne glede na to, kako se je počutil, mu je iz prvega zakona ostala hčerka Petra, s katero se odlično razumeta in ki jo je za svojo vzela tudi njegova druga žena, flavtistka Ana Benić Šalinović, ki ga je konec leta 2020 osrečila s še eno hčerko Marito. In če igralca zdaj vprašate, kako najraje preživlja svoj prosti čas, vam bo priznal:

»Z Marito greva v bližnji park na gugalnice in pihava milne mehurčke.« Alen si za obe hčerki želi, da bi bili na svoji poti srečni. »Po teh načelih živim tudi sam, saj mi igralski poklic prinaša veliko veselje. Svojima dekletoma pa bi rad pokazal, kako lepo je življenje, da ni pomembno, kaj delaš, pomembno je, da imaš svoje delo rad, saj si samo tako lahko srečen človek.« Čeprav se ne brani skokov v svet filma in televizije, pa je Alen že celih trideset let zvest gledališču, zaposlen je v Drami Narodnega gledališča v Zagrebu. Za gledališče pravi, da je nje- gova prva ljubezen, saj ni lepšega kot igrati pred živim občinstvom v dvorani.

prejšnji članek
Rebeka Dremelj se je priključila Delovni akciji
Svet slavnih
Rebeka Dremelj se je priključila Delovni akciji
naslednji članek
Exatlonovka manj kot leto dni po porodu potrdila, da je noseča
Resničnostni šovi
Exatlonovka manj kot leto dni po porodu potrdila, da je noseča