dlake v grlu
Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

darko horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl je Marijan iz šova Ljubezen na vasi

10. 6. 2024; 01.20
Avtor: V.M.
Marijan Cerovac

Marijan Cerovac foto: RTL

Spoznali smo ga v 13. sezoni hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Marijan Cerovac je gledalcem ostal v spominu zlasti zaradi razmerja z mnogo mlajšo Tajko Patty.

RTL poroča o nenadnem slovesu Marijana Cerovca, ki je sodeloval v 13. sezoni njihovega priljubljenega šova Ljubezen na vasi. Skupaj z mlado Tajko, ki jo je spoznal na portalu za zmenke, sta popestrila zaključek šova in se kmalu po snemanju tudi poročila. Zakonca sta še do leta 2021 živela na Hrvaškem in načrtovala življenje na Tajskem, kasneje pa se nista več pojavljala v novicah.

Do teh dni, ko je Marijanov prijatelj Zvonko medijem sporočil žalostno vest o njegovi nenadni smrti. Kot pojasnjujejo, je 73-letnik minuli četrtek umrl v zagrebški bolnišnici. Zvonko je povedal, da je se je Marijanu na Tajskem poslabšalo zdravstveno stanje, zato ga je spodbujal, naj se vrne domov. "Pred tremi tedni je prispel v Zagreb. Takrat je že bil bolan. Odpeljal sem ga v bolnišnico in poklical njegovega sina, ki sicer živi v ZDA. Med zdravljenjem je zbolel za koronavirusom in na žalost prejšnji teden umrl," je za RTL.hr povedal Zvonko.

Marijan in Patty foto: RTL

Marijan in Patty foto: RTL

prejšnji članek
Testenine s paradižnikom in rukolo
Kulinarika
Testenine s paradižnikom in rukolo
naslednji članek
Tedenski horoskop: Sledite svojim občutkom
Horoskop
Tedenski horoskop: Sledite svojim občutkom