Svet slavnih
 

'Lara' hvaležna, Botri so jo ponesli med zvezde

15. 7. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Nika Barišić

Nika Barišić foto: 24sata

Igralka Nika Barišić je s serijo Botri stopila na karierno pot igralke. Da ustvarja skupaj z zvezdami, ki jih je prek TV ekranov spremljala kot deklica, se ji še danes zdi neverjetno.

In kakšen je občutek snemati z igralskimi legendami in mlajšimi zvezdniki, ki jih je spremljala v popularnih serijah? »No, ravno pred kratkim sem razmišljala o tem! Če bi kdo rekel mali Niki, da bo pri 24-letih delala z Nikol iz Larinega izbora ... Pa seveda ne samo z Jagodo Kumrić, tu so še Milan Strljić, Vedran Mlikota, Stojan Matavulj … vse to so igralci, s katerimi sem odraščala,« je za portal Novi list dejala Nika Barišić, ki jo tudi pri nas zelo dobro poznamo po simpatični vlogi Lare Gotovac. Medtem ko se je njen lik spreminjal iz sezone v sezono, pa so se poglabljali tudi njeni občutki do ekipe ustvarjalcev. Nad serijo in igralci je namreč navdušena.

Nika Barišić foto: Nova TV

»V Botrih rada igram, ker je igralska zasedba fantastična, besedilo pa primerno za igranje. Velikokrat se dobro nasmejim svojim in tujim replikam, najljubše pa mi je, da smo v seriji vsi ena velika družina, ni pretiranih zlobnežev. Skozi komične elemente se odvijajo situacije, ki smo jih bolj ali manj doživeli s svojimi družinami ali prijatelji,« je pojasnila mlada igralka.

V kakšno elegantno zvezdo se je spremenila od takrat, ko je negotovo stopila pred kamere prve sezone serije Botrov, pa si lahko ogledate v spodnji objavi.

prejšnji članek
Napitek, ki pomaga pri pekočem uriniranju
Zdravje
Napitek, ki pomaga pri pekočem uriniranju
naslednji članek
Ljubeča izpoved, ki jo je 'Kelly' namenila o pokojni Shannen
Svet slavnih
Ljubeča izpoved, ki jo je 'Kelly' namenila o pokojni Shannen

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.