njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hrvaški igralec o psihičnih težavah, drogi in alkoholu

17. 7. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
na granici _NNL3

Šverc komerc foto: Promocijski material

'Zdaj lahko o tem javno govorim,' je pokimal priljubljeni igralec Filip Juričić in razkril, kaj se mu je dogajalo, ko ga je serija 'Ljubav u zaleđu' izstrelila med zvezde.

Hrvaškega igralca Filipa Juričića zelo dobro poznamo tudi pri nas, na POP TV so namreč predvajali serijo Na granici (Šverc komerc), kjer je upodobil glavno vlogo, sodeloval pa je tudi v popularnih Botrih. Doma na Hrvaškem ga je publika vzljubila tekom številnih vlog, slavo, ki ga je popeljala med zvezde, pa je okusil pred 19. leti, ko je snemal dramsko serijo Ljubav u zaleđu. Za 24sata je sedaj spregovoril ravno o tem obdobju, ki mu je navkljub kariernim dosežkom ostal v zelo slabem spominu.

Filip v seriji 'Ljubav u zaleđu' foto: Promo foto

»Zdaj lahko o tem javno govorim. Ko smo zadnja dva, tri mesece snemali serijo "Ljubav u zaleđu", sem snemal vrstico za vrstico. Besedila se preprosto nisem mogel naučiti. Res sem imel psihične težave,« je presenetil igralec, ki je z izpovedjo nadaljeval tudi po direktnem vprašanju novinarke, če se je predajal drogam in alkoholu.

»Vse je bilo. Slava, izhodi … Vse se je nabralo. To obdobje sem, kot vsako drugo, prebrodil tako, da je pač minilo, potem sem se sestavil. Ko mine pet ali deset let, si zelo hvaležen, da se je to obdobje zgodilo, zaradi tega, kar si se iz tega nekaj naučil,« je pojasnil Filip in priznal, da je takrat ob njem ostalo zelo malo ljudi. Tudi med kolegi na snemanju ni bil deležen posluha. »Dobesedno bi stopili čez trupla. Manjka nam malo empatije.«

Igralec Filip Juričić foto: RTL

prejšnji članek
Svet na kanalu A znova v družbi Nuše Lesar
Kultura
Svet na kanalu A znova v družbi Nuše Lesar
naslednji članek
Naj bodo tudi počitnice z malčkom pravi oddih
Odnosi
Naj bodo tudi počitnice z malčkom pravi oddih

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.