njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hči legendarnega Miša Kovača si želi, da bi Bog čuval njeno družino

25. 7. 2024; 11.00
Avtor: K.M.
ivana-kovač, radensko-poletje, radenci

Ivana Kovač foto: Niko Časar

Ivana Kovač ne skriva navdušenja nad novo pesmijo, njeni sledilci pa so si enotni, da je ta pesem njeno najlepše darilo očetu Miši Kovaču za rojstni dan.

Bože čuvaj familiju je pesem, ki predstavlja vrhunec kariere pevke Ivane Kovač. Gre za odlično glasbeno delo, ki je polno vere in ljubezni ter izžareva močan čustveni naboj, ki osvoji že na prvo poslušanje. Pesem bi lahko z nekaj besedami opisali kot odo Bogu, Dalmaciji, festivalom, morju in seveda – družini. Glasbo za pesem je napisal Branimir Mihaljević, besedilo Nenad Ninčević, aranžma pa Leo Škara. Ivana Kovač je pesem najprej predstavila z besedilnim videospotom, ki odlično zaokroži vzdušje same pesmi, uradni videospot pa bo znan čez nekaj tednov.

"To je pesem, ki ljudem vliva upanje in vero v edinega, ki zmore vse v dobro in na pravo pot, ki je nenazadnje edina in prava pot. Ljudje resnično občutijo napade na svojo družino in marsikaj v svojem življenju in izgubijo vero v boljši jutri. Zato iskreno upam, da se bod obrnil k edini resnici. Neno Ninčević je moj stalni sodelavec in njegova besedila mi sežejo v dušo, s to pesmijo in nekaterimi drugimi, ki jih je napisal v zadnjem času, pa gre v smeri, da skozi pesmi ljudem vrača vero in upanje v Boga in vse njegove obljube," je ob izidu povedala Ivana, ki je s svojo družino močno povezana. 

Ivana Kovač je v glasbene vode vstopila leta 2006, ko je z očetom Mišo Kovačem posnela duet z naslovom "Nema mi do tebe nikoga". Nato se je pridružila skupini Magazin, iz katere je izstopila leta 2010, in takrat je začela svojo solo kariero. Njena samostojna kariera je prinesla številne uspehe, leta 2013 pa je izdala album z naslovom "Crno vino, Crne oči". Album je dosegel velik uspeh in postal drugi najbolje prodajani album tega leta z uspešnicami, kot so Jao meni, Nima šoldi in Raskoš.




prejšnji članek
Miša Molk na pisani poletni pustolovščini
Svet slavnih
Miša Molk na pisani poletni pustolovščini
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Miroslav šokiran nad dekleti
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Miroslav šokiran nad dekleti
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.