Svet slavnih
 

Žena nekdanjega župana razburja z Rolexom za 60.000 eur

26. 9. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
Rolex ura

Kdo je lastnica prestižne ure? foto: sestavljena fotografija

Ura za 60. 000 evrov? Ja kakšna pa je, zlata? Tako je. No, pa poglejmo, kdo je fatalna ženska, ki jo nosi in kako merijo čas v svetu milijonarjev …

Včeraj je 64. rojstni dan slavil Željko Kerum, hrvaški podjetnik in politik, sedanji predsednik Hrvaške državljanske stranke in nekdanji župan Splita. Še niste slišali zanj? Nič hudega, smo pa opazili, da se pri sosedih s priponko tajkuna redno pojavlja na naslovnicah, med drugim tudi zaradi njegove atraktivne soproge, bojda sila fatalne Fani Kerum. In zakaj sta zakonca tokrat pritegnila pozornost? Zaradi utrinkov z včerajšnje tiskovne konference ob 15-letnici delovanja politične stranke in kasnejšega rojstnodnevnega slavja. Fani je namreč pritegnila pozornost z bleščečo ročno uro znamke Rolex, za katero je potrebno odšteti, če gre seveda za original, vrtoglavih 60. 000 eur.

Zakonca Kerun polnita novice ... foto: Zaslonski posnetek

Več kot le ura?

Gre za model Day-Date, ki predstavlja enega najprestižnejših in najbolj znanih modelov švicarskih proizvajalcev luksuznih ur Rolex. Day-Date se izdeluje izključno iz plemenitih kovin, kot je 18-karatno zlato in platina. Njegovo luksuzno naravo še dodatno plemeniti podatek, da modeli iz nerjavečega jekla sploh ne obstajajo. Kot zanimivost naj omenimo še, da gre za prvo uro v zgodovini, ki je hkrati prikazovala dan v tednu in datum na številčnici, model pa je znan po svoji specifični "President" zapestnici. Ljubitelji luksuza, ki si takšne prestižne modne dodatke lahko privoščijo, morajo tako za ta kos zlate sreče odšteti tja do 60 tisoč evrov, odvisno od modela.

Se vam je malce zvrtelo? Verjamemo. A čas je čas, pa naj ga merijo zlati kazalci ali tisti v urah za 20 eur. Pomembno je predvsem, kako ga porabite. Predlagamo, da ga investirate v svoje dobro počutje ali pa ga namenite ljudem, ki jih imate radi.

Luksuzna ura Rolex Day-Date. foto: Rolex

prejšnji članek
Pridite na morje in naredite korake za dobrodelnost – SWY DOBRODELNI KORAKI 2024
Življenjski slog
Pridite na morje in naredite korake za dobrodelnost – SWY DOBRODELNI KORAKI 2024
naslednji članek
Lady Gaga po skrivnostnih sporočilih razkrila veliko novico
Svet slavnih
Lady Gaga po skrivnostnih sporočilih razkrila veliko novico
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.