zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bosta Anelina Jolie in Brad Pitt postavila hollywoodski rekord?

26. 8. 2023; 08.00
Avtor: T.L. / revija Lady
angelina jolie 1

Angelina in Brad foto: Profimedia

Angelina Jolie in Brad Pitt sta bila eden najbolj oboževanih parov Hollywooda, zdaj bosta očitno s svojo dolgo ločitvijo postala še rekorderja.

Večletna ločitvena bitka med Angelino Jolie (48) in Bradom Pittom (59) še zdaleč ni končana in je na dobri poti, da postane ena najdaljših v zgodovini Hollywooda. Par je ločen od leta 2016 po domnevnem prepiru na zasebnem letalu, po novih informacijah pa se zdi, da se Angelini z razhodom ne mudi. »To ločitev bo vlekla, dokler dvojčka, ki sta zdaj stara 14 let, ne dopolnita 18 let. Še štiri leta,« piše New York Post.

Par ima šest otrok: Maddoxa (21), Paxa (19), Zaharo (18), Shiloh (17) ter dvojčka Knoxa (14) in Vivienne (14). Brad naj bi za njun razhod odštel približno 14 milijonov evrov, vključno z 8 milijoni evrov posojila Angelini za nakup 24,5 milijona evrov vredne hiše s šestimi spalnicami in desetimi kopalnicami v Los Felizu v Kaliforniji. Zvezdnik se prav tako bori z nekdanjo ženo in ruskim oligarhom zaradi Château Miraval, njunega nekdanjega doma in vinograda v Franciji. V vojni so tudi zaradi oljčnikov. Takrat je Brad trdil, da mu je Angelina namerno »želela škodovati«. Povedal je tudi, da sta se dogovorila, da svojih deležev ne bosta prodala brez dovoljenja drugega. Pitt je Angelino nato še tožil, da ga je oškodovala za milijone, ona pa je trdila, da ji dolguje 350 milijonov evrov. In očitno se bo saga nadaljevala vsaj še štiri leta.

prejšnji članek
Botri: Nad Josipom navdušeni otroci s težavami
Svet slavnih
Botri: Nad Josipom navdušeni otroci s težavami
naslednji članek
Skrita strast, ki pomirja Jana Kovačiča
Svet slavnih
Skrita strast, ki pomirja Jana Kovačiča