benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Podelitev emmyjev: 'Pa dajmo šokirati,' si je rekel ...

17. 1. 2024; 06.00
Avtor: V.M.
Princess Poppy

Princess Poppy foto: E news

Lažje kot izstopati z lepo toaleto, je šokirati s čudaško podobo. Do te ugotovitve je prišel udeleženec podelitve nagrad emmy, ki se je na rdeči preprogi pojavil kot zeleni goblin v damski obleki.

Na podelitvi televizijskih nagrad emmy se je tudi letošnje leto vse bleščalo od glamurja, vsak si je namreč prizadeval vsaj malce izstopati in se ponašati z izborom svečane modne toalete. Kar zahtevna naloga, če smo iskreni, kajne? No, si je pa pot do cilja precej skrajšal eden izmed obiskovalcev, ki je sklenil, da bo na podelitvi nagrad raje šokiral vse prisotne in požel toliko pozornosti, kolikor jo je le mogoče. Na dogodku se je tako pojavil z dovršeno podobo zelenega goblina v prav tako zeleni damski toaleti.

»Hotela sem biti tako šokantna, da so se ljudje morali obrniti in me pogledati,« je pojasnila skrivnostna obiskovalka, ki ji je načrt več kot uspel. In kdo se je skrival pod masko? No, pravzaprav nihče izmed bolj znanih obrazov. Za nenavadno podobo se je pravzaprav odločil 27-letni mladenič, ki se predstavlja zgolj kot drag princesa Princess Poppy. Gre za aktualno udeleženko šova RuPaul's Drag Race, v katerem se drag kraljice preobleke potegujejo za krono.

Fantovo pravo ime ni znano, saj želi, da ostane skrivnost.

prejšnji članek
Jana Morelj: 'Na koncu je važno samo dvoje'
Svet slavnih
Jana Morelj: 'Na koncu je važno samo dvoje'
naslednji članek
Inženirka leta 2023 v navdih bodočim generacijam
Svet slavnih
Inženirka leta 2023 v navdih bodočim generacijam
#nasazenazenska
nasazenazenska