callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica
Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke morskega življa« so nenasitne

Necenzurirano prenos
Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. Grozi mu večletna zaporna kazen.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Will Smith v pripravah na znanstvenofantastični triler

21. 6. 2024; 09.00
Avtor: STA
Will Smith

Will Smith foto: Profimedia

Will Smith, ki ga je trenutno mogoče videti v akcijski komediji Podli fantje: Vse ali nič, se že pripravlja na svoj naslednji film. V glavni vlogi bo zaigral v znanstvenofantastičnem trilerju Resistor.

Film bo po pisanju nemške tiskovne agencije dpa temeljil na romanu Influx ameriškega avtorja uspešnic in programerja Daniela Suareza. Dogajanje v knjigi je postavljeno v distopično družbo, v kateri vlada ugrablja in zapira znanstvenike ter nadzira nove tehnologije.

Scenarista sta Zak Olkewicz (Hiter kot strel) in Eric Warren Singer (Top Gun: Maverick), režiserja po poročanju revije Variety še iščejo.

Smith je leta 2022 na podelitvi oskarjev na odru prisolil klofuto komiku Chrisu Rocku, ki se je ta pošalil na račun njegove žene Jade Pinkett. Pozneje se je sicer opravičil, vendar so mu za deset let prepovedali sodelovati na dogodkih Ameriške filmske akademije, vključno s podelitvijo oskarjev.

Smith in soigralec Martin Lawrence sta lani januarja napovedala četrti film v vrsti akcijskih filmov Podli fantje. Prvi film Podli fantje s Smithom in Lawrenceom v vlogah policijskega dvojca Mikea Lowreyja in Marcusa Burnetta je v kinematografe prišel leta 1995, nadaljevanji sta sledili leta 2003 in 2020.

prejšnji članek
MasterChef: Lidiji mama v veliko oporo
Resničnostni šovi
MasterChef: Lidiji mama v veliko oporo
naslednji članek
VIDEO: Zakaj je jokala Nika Zorjan?
Svet slavnih
VIDEO: Zakaj je jokala Nika Zorjan?
#nasazenazenska
nasazenazenska