Svet slavnih
 

Se počutite stare? Eminem bo postal dedek

3. 10. 2024; 22.11
Avtor: K.M.
Eminem, raper, dedek

Raper Eminem bo naslednje leto prvič postal očka. foto: Profimedia

Priljubljeni raper je oznanil, da njegova hči Hailie Jade pričakuje prvega otroka. Novico je sporočil na prav poseben način.

Eminem (51) je danes izdal nov glasbeni videospot za svojo pesem »Temporary«, pri kateri sodeluje z glasbenico Skylar Grey, in v njem sporočil, da njegova hči Hailie Jade, stara 28 let, pričakuje svojega prvega otroka. V nekem trenutku v videu Jade – glasbenica in voditeljica podkasta – svojemu očetu izroči modro športno majico, na kateri je na hrbtni strani napis »Dedek«. Šokirani Eminem nato drži fotografijo ultrazvoka, medtem ko se Jade smeji in veselo opazuje očetovo reakcijo na svojo čudovito novico.

Videospot je sicer sestavljen iz domačih videoposnetkov iz časa Jadeinega odraščanja, ki so prepleteni s posnetki z njene nedavne poroke z možem Evanom McClintockom. Kmalu po izidu videospota je Jade na svojem Instagram profilu objavila serijo fotografij, kjer si z McClintockom ogledujeta ultrazvoka. Par je sicer skupaj od leta 2016, zaročila sta se februarja lani, poročila pa letošnjega maja. Eminem je pesem posvetil Jade, v enem izmed verzov pa tudi izreče: »Tako, Hailie Jade, to pesem sem napisal, da ti pomaga, ko me več ne bo.«

Eminemova edina biološka hči

Eminem, rojen kot Marshall Bruce Mathers III, je bil dvakrat poročen s Kimberly Anne Scott. Scottova se je z Eminemom spoznala v srednji šoli, ko je stal na mizi brez majice in rapal LL Cool J-ovo pesem "I'm Bad". Scottova in njena dvojčica sta pobegnili od doma in se preselili k Eminemu ter njegovi materi, ko je bil star 15 let. Njuno razmerje se je začelo 14. januarja 1991 in je bilo občasno. Njuna hči Hailie Jade, ki je edina Eminemova biološka hči, se je rodila 25. decembra 1995. Poleg Hailie je Eminem pravno posvojil tudi hčer svoje nekdanje svakinje Alaino Marie in prevzel skrbništvo nad Stevie Laine, ki je sicer hči njegove bivše žene. Prav tako je vzgajal svojega mlajšega polbrata Nathana.

prejšnji članek
Železna Tjaša in ozadje bitke s kravo: Seveda boli, a sem preživela
Resničnostni šovi
Železna Tjaša in ozadje bitke s kravo: Seveda boli, a sem preživela
naslednji članek
Življenje na tehtnici: Nejc med snemanjem šova postal oče
Resničnostni šovi
Življenje na tehtnici: Nejc med snemanjem šova postal oče

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.