pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšne govorice o Pippi Middleton so se potrdile

19. 7. 2016; 02.19
Avtor: A.K.
pippaa
Britanski dvor je presenetila vesela novica.

Mlajša sestra vojvodine Kate Middleton,Pippa, se je nedavno zaročila s milijonarjem Jameson Matthewsom. Po manj kot letu skupnega življenja in zveze, se je James opogumil in Pippo nepričakovano zaporosil za roko v parku Lake District.

Kot poroča Daily Mail, je mladenič pravi kavalir. Pred velikim vprašanjem je za dovoljenje za Pippino roko zaprosil tudi njenega očeta. Oče je dal blagoslov za njuno poroko, saj si ne bi mogel želeti boljših zetov, milijonarja in britanskega princa.

James in Pippa se že imata skupno preteklost, leta 2012 sta bila prvič par, nato pa je Pippi srce ukradel Nico Jacson, tudi milijonar. Ko sta zaključila njuno zvezo, se je vrnila k Jamesu.

Poročila naj bi se naslednje leto, priprave pa jima ne bi smela povzročati težav, saj se je pred leti 32-letnica preživljala z organiziranjem porok in podobnih dogodkov.

Kot zanimivost naj še omenimo, da je ženin obiskoval isto šolo kot princ William in Harry, saj je bil rojen v bogati družini. Ženske iz družine Middleton pač dobro izbirajo svoje moške.

prejšnji članek
Helena Blagne zapisala ganljivo sporočilo
Svet slavnih
Helena Blagne zapisala ganljivo sporočilo
naslednji članek
Kaj morate vedeti o negi las?
Moda&Lepota
Kaj morate vedeti o negi las?