zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uradno: Zaljubljeni pogledi princa Harryja in Meghan Markle

26. 9. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
meghan markle, princ harry

foto: Profimedia

Zaljubljenca sta se v Kanadi tudi prvič v javnosti pojavila čisto skupaj in se celo držala za roke. Naklonjenosti ni manjkalo.

Številni so napovedovali, da se bosta princ Harry in igralka Meghan Markle kot par prvič pojavila ravno na športnih igrah, namenjenih poškodovanim vojakom, ki jih organizira ravno britanski princ. Le-te letos potekajo v Torontu, kjer igralka snema serijo Nepremagljivi dvojec, kjer naj bi jo Harry med snemanjem celo obiskal. Če je Meghan na uradnem odprtju sedela na drugi strani stadiona, pa so bile manj formalne prireditve očitno odlična rešitev za prvo javno druženje zaljubljenega para. 

foto: Profimedia

Harry in Meghan sta se skupaj udeležila polfinala tenisa na vozičkih, tja pa sta prišla z roko v roki. Le-tega pa nismo vajeni pri Williamu in Kate, ki se takšnega početja zaradi videza monarhije vzdržujeta. Čeprav kraljevi pari nimajo uradnega ukaza, da si v javnosti ne smejo izkazovati takšne naklonjenosti, se le-tega morebitna prestolonaslednika striktno držita. Harry pa se je očitno odločil, da bo celotni javnosti tudi z držanjem za roke pokazal, da je Meghan njegovo dekle. 

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Par je bil celotno prireditev zelo sproščen in nasmejan. Oba pa sta se brez težav rokovala s preostalimi ljudmi in številnimi otroki. Meghan pa je delno presenetila tudi z izborom oblačil, saj se je ob Harryju pojavila v zelo vsakdanji modni kombinaciji. Svetla bluza, čevlji brez pete, strgane kavbojke in velika torbica. Nekaj, kar nosi že čisto vsaka ženska tudi na slovenskih ulicah. 

prejšnji članek
Melania Trump zavihala rokave in se spustila na kolena
Svet slavnih
Melania Trump zavihala rokave in se spustila na kolena
naslednji članek
Damjan Murko: Sedaj vem, zakaj sem bil poslan na Zemljo!
Svet slavnih
Damjan Murko: Sedaj vem, zakaj sem bil poslan na Zemljo!