pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemna Janežiča na predstavah večkrat podpreta starša

18. 2. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Klemen Janežič

Klemen Janežič s starši foto: Katja Kodba/SNG Drama Ljubljana

Igralca lahko spremljate v seriji Ja, Chef in na gledaliških odrih v predstavi Vse OK!

Na premieri predstave Vse OK, ki je nastala po naročilu SNG Drama Ljubljana, smo v zaodrju ujeli tudi starša slovenskega igralca Klemna Janežiča. Ta v predstavi upodablja enega izmed glavnih likov Gregorja, kot nam je uspelo izvedeti, pa ga starša na odrskih premierah večkrat podpreta v živo. 

Poleg Janežiča v predstavi nastopajo še Benjamin Krnetić, Tina Resman, Nejc Cijan Garlatti, Barbara Cerar, Tina Vrbnjak, Saša Mihelčič, Saša Tabaković, Maša Derganc in Valter Dragan. 

O predstavi: 

Slovenska dramska noviteta Vse OK je nastala po naročilu za SNG Drama Ljubljana. Igra spretno prepleta različne realnosti sodobnega življenja. Postavljena je v secesijsko hišo, v kateri deluje soba pobega. V hiši, ki jo čisti čistilka Lili, priseljenka iz ene od republik nekdanje skupne države, živi gospod Franci, bolj ali manj osamljen na pragu jeseni življenja. Osrednji zapleti se dogajajo v sobi pobega, kjer honorarno dela študentka slikarstva Mihaela, ki si želi po diplomi podiplomski študij ali prakso v New Yorku, in kamor pride v petek zvečer na team building skupina sodelavcev neke korporacije. Tri narativne linije prekinja poetična prozna pripoved o Časomercu, ki predstavlja begunsko zgodbo današnjega časa; ima strukturo pravljice in tudi simbolno povezuje vsa tri dogajanja.

prejšnji članek
Kaj takega se v slovenskem šovu še ni zgodilo!
Resničnostni šovi
Kaj takega se v slovenskem šovu še ni zgodilo!
naslednji članek
To je čaj, ki zdravi in neguje!
Zdravje
To je čaj, ki zdravi in neguje!