državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Resnica o tem, zakaj je Nataša Dobelšek izginila iz javnosti

9. 8. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
nataša-dobelšek

Nataša Dobelšek foto: Šimen Zupančič

Bila je znan televizijski obraz, nato pa se je pred desetletjem za njo izgubila medijska sled. Preverite, zakaj se je umaknila in kaj počne ves ta čas ...

Nataša Dobelšek je nekdanja manekenka in televizijska voditeljica, ki je pred dobrim desetletjem nenadoma poniknila. Kako to, da se je odločila umakniti iz javnega življenja? "Moja kariera v medijih je res trajala kar dolgo, se je pa tudi začela zgodaj, že pri petnajstih letih. Vse se je kar vrstilo in to je bila moja služba. Še ne polnoletna sem na Televiziji Slovenija vodila oddajo Kolo sreče, nato sem vodila samo še prireditve, pisala tudi članke za revije. Dolga leta sem delala kot manekenka, model in hostesa na sejmih pri nas ter v tujini. Če si bil profesionalen in imel za to pogoje, si lahko res veliko delal. Je pa tudi res, da sem že pri dvajsetih imela svoje prvo podjetje in se ukvarjala z uvozom izdelkov za trgovine. Leta 2011 sem resnično začutila, da sem se zasitila manekenstva in vodenja, niti me ni več veselilo. Obenem pa sem se morala v celoti posvetiti podjetju. Zato sem začela odklanjati intervjuje, saj mi časovno preprosto ni uspelo," je Nataša pojasnila tekom klepeta za revijo Jana in v nadaljevaju spregovorila tudi o tem, kakšno je bilo njeno življenje v minulih letih in kaj jo je popeljalo na novo poslovno pot.

Leta 2011 - Nataša Dobelšek foto: Mediaspeed

"Leta 2009 sem spoznala življenjskega partnerja Matjaža in se znašla na prelomnici, kaj in kako. Po izobrazbi sem diplomirani organizator turizma in ravno v tem času sem imela več ponudb za delo v tujini. Vedno sem rada potovala in načrtovala, da bi delala v turizmu. Na koncu sem se morala odločiti, ali grem v tujino ali ostanem v Sloveniji. Zmagala je ljubezen, ostala sem. Tako sem morala premisliti tudi o novi podjetniški poti. Med potovanji po svetu sem na sejmih spoznala veliko ljudi in navezala poslovne stike. Ker me je v tistem času zelo zanimalo notranje oblikovanje in je bil zelo moderen dekorativni kamen, je naneslo tako, da sem se podala v te vode."

Nataša je spregovorila tudi o zdravju in preventivni odstranitvi dojk. Vabljeni k branju intervjuja, ki je objavljen v reviji Jana, št. 32.

Izšla je nova številka revije Jana. Vabljeni k branju! foto: revija Jana

prejšnji članek
Janja Garnbret bo nagradni sklad namenila pomoči po poplavah
Svet slavnih
Janja Garnbret bo nagradni sklad namenila pomoči po poplavah
naslednji članek
Botri: Takšna je bila Mirjana v mladosti
Svet slavnih
Botri: Takšna je bila Mirjana v mladosti