nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alya osnovne šole nima v najlepšem spominu

15. 8. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Barbie, film, premiera (1)

Alya je izkoristila priložnost za Barbie fotografiranje. foto: SR/Media24

"Vesela sem, da sem znala v vsakem zatiranju razbrati njegov namen in videti nove možnosti. Predvsem pa, da sem znala vsem, ki so se spravili name, oprostiti in jim poslati ljubezen," je za revijo Obrazi razkrila pevka Alya.

"V šestem razredu so me na poti iz šole domov pretepli, kar me je za neko obdobje močno zaznamovalo. Mislim, da je v meni sprožilo strah, razočaranje, jezo … Takrat sem se tudi prestavila v drug razred. No, zdaj na to gledam drugače; po eni strani sem hvaležna za to izkušnjo, saj drugače verjetno ne bi mogla doživeti vseh emocij, zaradi katerih sem se pozneje popolnoma spremenila. Vesela sem, da sem znala v vsakem zatiranju razbrati njegov namen in videti nove možnosti. Predvsem pa, da sem znala vsem, ki so se spravili name, oprostiti in jim poslati ljubezen," je šokantno izkušnjo z bralci revije Obrazi delila priljubljena pevka Alya. 

K temu pa je dodala še, kako se s temi spomini soočala: "Tako je, od kar sem bila pri dr. Joeju Dispenzi na njegovih delavnicah in odkar izvajam njegove meditacije, se mi je življenje popolnoma obrnilo na bolje. Ko enkrat dobiš dozo prvinske ljubezni, ki jo za optimalno delovanje potrebujemo vsi in ki jo na dogodkih dr. Joeja Dispenze zagotovo dobiš, spoznaš, da obstaja nekaj več. To ti popolnoma spremeni pogled na svet, razmišljanje in delovanje. Obiskala sem njegove tedenske delavnice v Španiji in Dubaju."

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Liljana o razmerju z Dragoljubom
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Liljana o razmerju z Dragoljubom
naslednji članek
Tone Vogrinec se želi odkupiti partnerici
Svet slavnih
Tone Vogrinec se želi odkupiti partnerici