nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dvojni udarec za Ivjano Banić: Srce mi razpada

12. 8. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
ivjana banic 3

Ivjana Banić foto: osebni arhiv

Dom v Sloveniji jim je poplavilo, na Havajih, kjer živijo, pa je hiša pogorela do tal.

Nepredstavljivo, koliko žalosti in trpljenja je v minulih dneh zarezalo v življenja ljudi. Grozo, ki pretrese do kosti, doživlja tudi nekdanja radijka, z živahnim humorjem opremljena Ivjana Banić, ki ji je narava v teh dneh iz lic izmila nasmeh. Kot je razkrila v objavi na družbenem omrežju, je njena družina utrpela dva kruta udarca. Dom v Sloveniji jim je namreč poplavilo, drugi dom, na Havajih, pa jim je pogorel do tal.

»Nisem ne tu, ne tam. Kar stvar še otežuje. V Sloveniji so nam pri poplavi pomagali tast in tašča ter neprecenljivi prijatelji. Brez naštetih … ništa, nada, nula. Na Havajih pa … iz ure v uro čakava, da se nam prijatelji oglasijo. Ker nas skrbi. Ker je čez 50 mrtvih in čez 600 pogrešanih in iščeva po seznamih njihova imena,« je Ivjana razložila v zgodbi, ob kateri med zapisovanjem njenih vrstic ne zadržujem solz. In ko po tipkovnici zdrsne še opomnik za vse, v katerih ne utripata prijaznost in sočutje, v mislih drago radijko stisnem v objem. Ja, Ivjana pač zna tudi v najbolj viharnih trenutkih s svojimi besedami predramiti um in srce … če ji le prisluhnete.

Ivjana: »Tole je klic vsem, da bodimo PRIJAZNI drug do drugega. Strpni v komentarjih. Mili v pogledih. Topli v objemih. Vsak gre čez nekaj v svojem dnevu/življenju.«

Ivjana Banić foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Zakaj Barbara Cerar v javnosti ne želi govoriti o najstniški hčeri?
Svet slavnih
Zakaj Barbara Cerar v javnosti ne želi govoriti o najstniški hčeri?
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Ljiljana in Dragoljub sta še vedno skupaj
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Ljiljana in Dragoljub sta še vedno skupaj