Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi razkril, kdaj bo čas za prestavljeno poroko

20. 8. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Luka Basi, Nastja Gabor

Luka Basi, Nastja Gabor foto: Marko Vavpotič/M24

Kot smo že poročali, sta zaradi hudih poplav glasbenika Luka Basi in Nastja Gabor odpovedala poroko. Luka pa je razkril, kdaj bi do nje lahko prišlo.

Prva avgustovska sobota bi morala biti sanjska za Luko Basija in Nastjo Gabor. Hude poplave, ki so v noči iz četrtka na petek prizadele Slovenijo pa so bile povod za odločitev, da poroko prestavita. Na kdaj? Točnega datuma še nista sporočila, zagotovo pa je, da poroke ne bo letos. »Narava je trenutno močnejša od vseh nas in poroka je zadnja stvar, na katero pomisliš ob vseh teh grozljivih prizorih, v katere so vključeni tudi najini bližnji in tudi mi osebno na Gorenjskem. Oba sva si želela poroke, da proslaviva ljubezen, a sva jo zdaj prestavila in verjameva, da bo najin veliki sanjski dan v letu 2024 še slajši in še boljši,« je reviji Lady povedal Luka Basi.

Je pa Luka kar kmalu spet 'padel' v delovni ritem, saj so ga v avgustu čakali številni nastopi, tako na Hrvaškem kot tudi v Sloveniji. V septembru pa se vrača v Ljubljano. Svoje misli bo tako že kmalu usmeril v veliki koncert Spektakel duetov, ko se bo 15. septembra s svojimi uspešnicami in presenečenji že tretjič vrnil v ljubljanske Križanke. Glede koncerta pa zaenkrat še ostaja zelo skrivnosten. Prepričani pa smo, da bo poskrbel za zadovoljstvo svojih oboževalcev. Vstopnice lahko kupite TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Alex Volasko dopustuje z novo izbranko
Svet slavnih
Alex Volasko dopustuje z novo izbranko
naslednji članek
Rene Krhin ljubi Slovenko
Svet slavnih
Rene Krhin ljubi Slovenko