Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako je Klemen Bunderla privarčeval denar?

31. 8. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Vsestranski Klemen Bunderla

Klemen Bunderla foto: radio Aktual

Razkril nam je recept ...

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Klemen Bunderla je imel letos bolj delovne počitnice, če pa si je že kaj privoščil, potem je raziskoval Slovenijo in njene lepote. »Ker sem Gorenjec, sem ugotovil, da je dopust v Sloveniji še najbolj poceni«, pravi Klemen, ki je ponovno občudoval Bled, Predjamski grad in prvič obiskal Križno jamo, ki ga je čisto navdušila. »Križna jama je res prelepa, odkrival sem jo z »laterno« v roki.«

Sicer pa je Klemen pomagal pri obnavljanju stanovanjca za vikend pobeg v Cerknici, samo pomagač je bil zato: »Ker imam dve levi roki.« Polagal je vinil, pomagal prinesti pralni stroj, za katerega je ugotovil, da je presneto težek in nepriročen za prenašanje. Rešila ga je »gurtna«, pravi, kar je gorenjski izraz za močan prepleten povezovalni trak. Prenašati pa je moral tudi raznorazne zaplete z mojstri, ki so zamujali ali pa niso dobro opravili svojega dela in so potem prišli popravljat, kar so »zamočili«.

Med delovnim dopustom je Klemna povsod spremljala njegova ljuba psička Chilly, ki prekaša svojega lastnika v količini pojedenega sladoleda. Tudi kornet pohrusta z velikim užitkom.

prejšnji članek
Tina Gaber bo sodelovala v dobrodelni oddaji
Svet slavnih
Tina Gaber bo sodelovala v dobrodelni oddaji
naslednji članek
Zakaj se pred menstruacijo pojavi velika želja po čokoladi
Zdravje
Zakaj se pred menstruacijo pojavi velika želja po čokoladi