nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tri mesece po javnem zanikanju Branko Čakarmiš ni več direktor

26. 9. 2023; 08.30
Avtor: K.M.
Branko Čakarmiš

Branko Čakarmiš, zdaj že nekdanji direktor PRO PLUS foto: Sašo Švigelj / M24

Čeprav je vodstvo Pro Plusa govorice na začetku poletja zanikalo, se Branko Čakarmiš zdaj uradno poslavlja z vrha Pro Plusa.

Reporter je pred točno tremi meseci poročal o tem, da naj bi se Branko Čakarmiš do konca letošnjega leta poslovil z mesta direktorja Pro Plusa oziroma, da naj bi se poslovil tudi od medijskega koncerna CME. Vodstvo, vključno z Brankom in regijsko direktorico CME Adrie Stello Litou, je vse informacije takrat odločno zanikalo in podalo skupno izjavo o skupnem sodelovanju obeh akterjev. Več o tem si lahko preberete tukaj KLIKNITE.

"V odzivu na absurdne špekulacije, ki se dogajajo slovenskem trgu, sva z Brankom boljša kot kadarkoli prej. Torej ta 'ginger' samo pravi, da je čas, da se vrnemo na delo," je takrat Stella Litou zapisala na Linkedin omrežju. Ravno ona je sicer konec lanskega leta prevzela položaj glavne izvršne direktorice CME Adria, pod katero spadata hrvaški RTL in slovenski Pro Plus. Njeno objavo so nato delili tudi na uradnem Linkedin profilu Pro Plus, d.o.o. in dopisali, da sta glavna akterja govoric odgovorila na nepreverjene in neresnične špekulacije.

Stella Litou, nova solo direktorica PRO PLUS in CME Adria foto: Sašo Švigelj / M24

Čakarmiš, ki je bil na položaju generalnega direktorja od februarja lani, sicer ostaja na Pro Plus, a naj bi izvajal vlogo strateškega svetovalca pri ustvarjanju vsebin in poslovnem razvoji podjetja. 

prejšnji članek
Ukrajinski nacionalni plesni ansambel Virsky se pripravlja na nedeljsko gostovanje v Ljubljani
Kultura
Ukrajinski nacionalni plesni ansambel Virsky se pripravlja na nedeljsko gostovanje v Ljubljani
naslednji članek
Botri: Znana tetka iz ozadja, ki skrbi za Pere Macan
Svet slavnih
Botri: Znana tetka iz ozadja, ki skrbi za Pere Macan