pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jernej Kuntner se izobražuje na področju kriptovalut

1. 10. 2023; 09.00
Avtor: Lady
Igralci filma Kapa tudi uradno prejeli zlato rolo (1)

Jernej Kuntner foto: M24/Sašo Radej

Igralec Jernej Kuntner sledi reku ‘več znaš, več veljaš’. Trenutno se izobražuje na področju kriptovalut pri kolegu Nenadu Tokaliću.

»Nešo je mojster za to. Na snemanju serije Za hribom mi je med odmori razlagal o tem, tako da me je resnično pritegnil in sem se odločil, da bom začel hoditi k njemu na predavanja. Ob ponedeljkih in torkih se vozim k njemu na Ptuj. Naredil sem že osnovni tečaj, zdaj pa obiskujem nadaljevalnega. Želim namreč postati kriptomojster,« nam je razkril igralec in dodal, da se za to ni odločil, ker bi želel bajno obogateti, pa tudi zaveda se, da ljudje vse bolj poznajo pravila in da verjetno nikoli več ne bo takšnih rasti. Če bi zaslužil veliko denarja, pa že ve, kaj bi počel.

»Pogosteje bi hodil jadrat na deski. To sem letos poleti po dolgem času počel na Rodosu in bi spet začel bolj redno. Postal bi tudi producent, ker me v slovenskem filmu ni, in bi potem sam delal filme. Idej imam zelo veliko. Zagotovo bi snemali vrhunske filme, v njih pa bi tudi nastopal. Obhodil bi tudi vse najvišje vrhove EU. Še vedno pa bi ostal v svojem Lutkovnem gledališču Ljubljana, saj zelo rad delam za otroke in mlade. Mogoče bi pomagal kakšno predstavo tudi producirati, da ne bi bilo vse odvisno samo od mesta in ministrstva za kulturo.«

prejšnji članek
Rožnati oktober 2023 - Najboljši prijateljici potipaj po zdravju
Svet slavnih
Rožnati oktober 2023 - Najboljši prijateljici potipaj po zdravju
naslednji članek
Na Talentih nastopila tudi Linina starejša sestra
Resničnostni šovi
Na Talentih nastopila tudi Linina starejša sestra