Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: David Amaro navdušil v hrvaški oddaji Superstar

8. 10. 2023; 03.30
Avtor: K.M.
David Amaro, Superstar

David Amaro je v glasbeni oddaji Superstar več kot navdušil foto: RTL Hrvaška

Žirija je bila nad slovenskim pevcem več kot navdušena. "Zelo si poseben. Čustva, glas, vse ..." Navdušena je tudi Severina!

David Amaro se je odločil, da bo v velikem slogu stopil tudi na hrvaško glasbeno sceno. Udeležil se je namreč avdicije glasbenega šova Superstar in nastopil pred žirijo, ki jo sestavljajo Severina Vučković, Nika Turković, Tonči Huljić in Filip Miletić. "Mislim, da je prišel trenutek v mojem življenju in da je čas, da se zgodi nekaj večjega. Srce mi govori, da obstaja več od tega, kar imam zdaj," je še pred nastopom povedal glasbenik. Ob tem pa pred žirijo ni skrival podatka, da je v Sloveniji že znan obraz in da je nastopal v oddaji Znan obraz ima tvoj glas. 

David je žirijo navdušil z interpretacijo pesmi Lejla, ki jo v origninalu izvaja Hari Mata Hari. Po nastopu pa je priznal, da se je med nastopom tresel od treme. "Samo se tresi, dokler tako poješ," pa mu je odgovoril Filip Miletić. Nad njim pa je bil navdušen tudi tast Petra Graša Tonči Huljić: "Tukaj ni prostora za govoričenje. Poseben glas, ekspresija, čustva." Tudi Severina pa ni skrivala zadovoljstva: "Enostavno si me navdušil." 

prejšnji članek
Ideje za zabavno jesen z najmlajšimi
Zdravje
Ideje za zabavno jesen z najmlajšimi
naslednji članek
Čudovite z granatnim jabolkom
Moda&Lepota
Čudovite z granatnim jabolkom
#obraziavenija
obraziavenija