1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na skrivaj se je poročil finalist slovenskih Talentov

9. 10. 2023; 07.30
Avtor: K.M.
Dino Petrić, Tea Šarić, IVANA MIŠKOVIĆ

Zakonca Petrić v družbi vplivnice Ivane Mišković foto: Instagram/IVANA MIŠKOVIĆ

Številni sploh niso vedeli, da je priljubljeni hrvaški pevec sploh v razmerju. Pretekli vikend pa je izbranki obljubil večno zvestobo.

Hrvaški glasbenik Dino Petrić je pretekli vikend večno zvestobo na otoku Hvaru obljubil izbrani Tei Šarić, ki je ob poroki tudi prevzela možev priimek Petrić. Par sicer redko objavlja skupne fotografije, zato so številni ob novici, da se je Dino poročil, ostali presenečeni, saj niso vedeli, da je sploh zaljubljen. Parček je sicer na spletu razrila hrvaška vplivnica Ivana Mišković, dolgoletna nevestina prijateljica. Ekskluzivne fotografije je objavila hrvaška revija Gloria >>KLIKNITE TUKAJ<<

"Gre naša Tea," je ob seriji fotografij zapisala hrvaška vplivnica Ivana Mišković, ki je med drugim objavila tud poročni posnetek trenutka, ko sta ženin in nevesta stopila iz cerkve. 29-letni pevec je na poroki nosil sivo trodelno obleko, belo srajco in bel metuljček, nevesta pa je blestela v elegantni beli poročni obleki z dekoltejem v obliki srca. Seveda pa Dino ni mogel iz svoje kože in je na poroki tudi sam poprijel za mikrofon in ob kitari odpel pesem Stand By Me. Tea je sicer doktorica dentalne medicine in je zaposlena v eni izmed zagrebških klinik. 

Dino Petrić je sicer pot do slave iskal preko talent šovov, tudi s sodelovanjem v pretekli sezoni šova Slovenija ima talent. V njej je navdušil predvsem z neverjetno interpretacijo slovenskih pesmi. Finale sezone se mu je izmuznilo zaradi pozitivnega testa na virus, ki je v preteklih letih krojil naša življenja in se zato ni smel udeležiti snemanja v živo.

prejšnji članek
SIT: Anja predstavila trenutno najbolj popularen ples
Resničnostni šovi
SIT: Anja predstavila trenutno najbolj popularen ples
naslednji članek
Kmetija: Marcel za kamero sovražen do žensk
Resničnostni šovi
Kmetija: Marcel za kamero sovražen do žensk