pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

30 let radia Salomon in 30 let oddaje DeeJay Time

16. 10. 2023; 10.00
Avtor: A.S.
rostiljada2023_logo_wakeupcreation-140

Obeta se nepozabna zabava. foto: Event 24

Gremo nazaj, v najlepše čase!

Radio Salomon in oddaja DeeJay Time bosta 28.oktobra slavila: oba bosta stara 30 let! Radio Salomon je začel z oddajanjem leta 1993, pokrival je območje Ljubljane in Gorenjske. Danes je slišen preko interneta in v DAB+ omrežju v okviru multipleksa R1, ki pokriva celotno Slovenijo. Jeseni 2022 je bila lansirana tudi aplikacija za mobilne telefone, preko katere je možno poslušati program v živo in posnetke preteklih oddaj, na voljo pa so tudi posnetki starih Power Mix kompilacij, redno se osvežujejo DJ seti svetovno priznanih didžejev. Spored radia Salomon sestavljajo aktualni in pretekli hiti popularne glasbe.

Glavna ikona Radia Salomon Dean Windisch ali Dean On The Mike foto: Event24

Radio Salomon je radio, ki že zjutraj nabije z energijo in s poslušalci ujame pravi ritem ter pozitivno energijo. Radio, pri katerem poslušalci komaj čakajo, da slišijo ekskluzivne glasbene novosti in se predajo novim glasbenim smernicam. Poslušalec ni samo povprečen poslušalec, ampak je urbani trend setter, ki je naveličan klonov enega in istega radijskega programa, ki vrtijo ene in iste »nemoteče« pesmi. Radio Salomon glasbo čuti in poslušalci jo čutijo z njim.

Radio Salomon je najbolj znan po oddaji DeeJay Time, ki jo vodi Dean on The Mike že 30 let v sredo in nedeljo, pa se lahko poslušalci družijo tudi z dvema izmed najbolj znanih disc jockeyev na svetu, Arminon van Buurnom (sreda po 22 uri) in Dj Tiestom (nedelja po 22 uri). Vse oddaje in še več kot 80 ostalih vsebin na zahtevo je na voljo preko salomonove aplikacije za poslušanje kjerkoli in kadarkoli.

Obeta se nepozabna zabava. foto: Event 24

Glavna ikona Radia Salomon Dean Windisch ali Dean On The Mike že tri desetletja postavlja neutrudno dance sceno v Sloveniji z radijsko oddajo Deejay Time ter številnih Belih albumov in Power mixov, ne pozabimo pa tudi, sedaj že romantične revije, Deejay Time, ki je izhajala v zlatih 90's. Gre za obdobje izdaje prvih cd-jev, za prve mobitele, računalniške podvige, vse te novosti so spremljale vzpon dance glasbe, ki je svoj vrhunec dosegel ob vstopu v novo tisočletje, njegov renome pa sega vse do današnjih »Back to the future« dni, ko bi občinstvo želelo začutiti tisto pravo ljubezen do glasbe, ki je spremljala njihovo otroštvo ali mladostniške dni. Slogan »Roko v ogenj dam za DEEJAYTIME!« so tako začutili ne le v občinstvu, ampak tudi številni nastopajoči na preteklih koncertih Deejay Time Back In Time.

Obeta se nepozabna zabava. foto: Event 24

Letošnja prireditev DeeJayTime Back In Time bo 28.oktobra, v dvorani L 56 v industrijski coni Litostroj. »Letos se selimo v dvorano L56 v industrijski coni Litostroj. Ekipa bo lahko pripravila še boljši zvočni in svetlobni spektakel kot v Stožicah. Obiskovalci bodo imeli bolj pristen stik z ekipo DeeJay Time in ostalimi nastopajočimi. Dvorano bomo spremenili v največjo diskoteko. V časih, na katere bomo obujali spomine, so bile diskoteke center družabnega življenja in, ko že obujamo spomine, naj bo »all in«, tudi prostor.«

Dobrodošli nazaj v najlepše čase!

Obeta se nepozabna zabava.

Obeta se nepozabna zabava. foto: Event 24

prejšnji članek
Divje presenečenje za Milico iz Botrov
Svet slavnih
Divje presenečenje za Milico iz Botrov
naslednji članek
Tina in Jasmina iz skupine Chicas: Moški ne sme biti copata!
Svet slavnih
Tina in Jasmina iz skupine Chicas: Moški ne sme biti copata!