sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ping Pong Band z zgodbo o večni ljubezni osvaja hrvaško publiko

18. 10. 2023; 06.00
Avtor: PR
ping-pong-band

Ping Pong Band so za skladbo 'Gospodine' posneli videospot v Zagrebu. foto: YouTube/zajem zaslona

"Gospodine je zgodba za vse tiste, ki ne pristajajo na nič drugega, kot samo na ljubezen," romantično opiše novo skladbo pevka zasedbe Ping Pong Band. Ste že slišali za Trboveljčane, ki udarno stopajo na hrvaški glasbeni trg?
Trboveljski Ping Pong Band predstavlja novo skladbo 'Gospodine'. Gre za pristno in toplo zgodbo o večni ljubezni, napisano v srbskem jeziku, pri kateri sta sodelovala odlični srbski skladatelj ter tekstopisec Dragiša Baša, ki je avtor številnih besedil na Balkanu (Nemanja Stevanović, Nina Badrić,  Aco Pejović, Dragana Mirković, Seka Aleksić, Milica Todorović, ...) in priznani hrvaški producent Miro Buljan, ki se podpisuje pod številne uspešnice največjih glasbenih imen v regiji (E.T., Toše Proeski, Nina Badrić, Neda Ukraden, Boris Novković, Tony Cetinski, ...).Pesem je izdana pod okriljem Croatia Records.
Slovenska zasedba, ki zna popestriti zabave
Ping Pong Band je slovenska skupina, ki že leta zabava občinstvo. Tokrat pa so se podali na zahtevnejšo pot in stopili v prave čevlje. "Gospodine je skladba o nekom, ki mi je v ponos, s katerim se rada pokažem, za katerega vem, da me ima rad. In vem tudi, da ko bom stara in ko bo on star, da se bova imela še vedno rada kot prvi dan, ko sva se spoznala," pravi simpatična pevka Agnes.

Agnes Kumlanc foto: YouTube/zajem zaslona

Prava ljubezen je večna. Le takšna nas pelje skozi vsa življenjska obdobja in z njo zorimo v najboljšo verzijo sebe. Z Mirom in Dragišo so ujeli popolno ravnovesje med nežno in prodorno glasbo, ki jo je Agnes odpela z vso dušo in srcem. "To je skladba za vse tiste, ki ne pristajajo na nič drugega kot samo na ljubezen," še doda Agnes.
Za pesem 'Gospodine' so z režiserjem Ljubom Radojevićem po ulicah Zagreba in v studiu Mira Buljana posneli tudi videospot. V glavni vlogi sta stopila pevka skupine Agnes Kumlanc in bobnar Uroš Cerar, v videospotu pa nastopita tudi Miro Buljan in Dragiša Baša.

Začetki Ping Pong Banda segajo v 80ta leta prejšnjega stoletja. foto: YouTube/zajem zaslona

prejšnji članek
Presenečenje: Kdo je neznanka, ki je zapela pesem o kanticah?
Resničnostni šovi
Presenečenje: Kdo je neznanka, ki je zapela pesem o kanticah?
naslednji članek
Dejan Krajnc: Kmalu bo napočil čas tudi za družino
Svet slavnih
Dejan Krajnc: Kmalu bo napočil čas tudi za družino