pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivana Šundov spregovorila o ločitvi

1. 11. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Ivana Sundov

Ivana Šundov foto: John Pavlish

Priznala je, da se je za ločitev dolgo odločala, saj je bila mnenja, da je za hčerki bolje, da odraščata v družini.

"Ločitev je bila težka izkušnja zame. Precej dolgo se nisem odločila za ta korak, ker sem mislila, da je za hčerki bolje, da odraščata v družini, najbolj pa sem slepila samo sebe, da je in da bo vse v redu. Življenje pa teče, ni generalna vaja. Zdaj se mi zdi, da je bila to »prapreteklost«, nekaj, o čemer bi lahko napisala knjigo, toda želim si in trudim se živeti v sedanjosti, ne želim si več podoživljati tega," je za revijo Obrazi povedala nekdanja priljubljena slovenska voditeljica Ivana Šundov

Zakaj pa se po ločitvi iz Zagreba ni vrnila v Slovenijo? "Dekleti sta bili odličnjakinji in na vso moč sem se trudila, da se ločitev ne bi poznala na njunem uspehu v šoli. Isti razlog je bil, ko sem razmišljala o selitvi."

Kako pa danes gleda na zakonsko zvezo? "Mlajše generacije, ki jih opazujem, gledajo na zakon drugače, veliko jih nima niti želje po zakonu, zveze so kratkotrajnejše, eno leto je zanje že »big thing« (velika stvar, op. a.). Ogromno je žal »ranjene« mladine, kar je pogosto med drugim tudi posledica razpadlih zakonov in se kaže v obnašanju, dojemanju odnosov in sveta. Včasih, ko se s prijatelji pa tudi z mladino pogovarjamo, v šali rečemo, da ni ljudi brez »diagnoze«, le da je dobro najti takšno osebo, ki bo ustrezala tvoji. (smeh) Humor in šale na lasten račun so včasih pravo zdravilo. Za nas, ki nismo več v rosnih letih, je logično, da ne moreš najti nekoga, ki je brez kovčkov, torej brez prtljage iz preteklosti, je pa fino, pravijo, če najdeš nekoga, ki ti jo pomaga razpakirati."

prejšnji članek
Znani Slovenci so se za noč čarovnic prelevili v strašljive maske
Svet slavnih
Znani Slovenci so se za noč čarovnic prelevili v strašljive maske
naslednji članek
Desa Muck: V času oddaje ZOOM sem bila pod cenzuro
Svet slavnih
Desa Muck: V času oddaje ZOOM sem bila pod cenzuro
#obraziavenija
obraziavenija