Mojca Mavec foto: Katja Kodba / RTV Slovenija
Voditeljica in popotnica Mojca Mavec ob sobotah popoldne na TV SLO 1 v oddaji Ratatujci z gosti odkriva pot ene izmed sestavin, ki jih uporabljamo v prehrani. Sama je bila od nekdaj ješča, takšne ljudi pa ima tudi rada, saj so po njenih izkušnjah veliko bolj radoživi in sproščeni kot izbirčne Metke. Jedi si zelo rada pripravi tudi sama, se pa tudi njej kdaj kaj ponesreči. A tudi to poskuša spraviti po grlu. »S težkim srcem zavržem hrano, a včasih pozabim kako juho na štedilniku. To se je dogajalo sploh med pandemijo, ko smo sedeli na sestankih prek Zooma, v ozadju pa se je kuhala goveja juha. Meni se je dvakrat prismodila. Sicer iz ponesrečenih jedi poskušam ustvariti kaj drugega. Razkuhan krompir je še vedno dober za tortiljo. In prva palačinka, ki že pregovorno ne uspe, je vedno za kuharico,« poudarja Mojca.
Mojca Mavec foto: Katja Kodba / RTV Slovenija
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.