jennifer-aniston
Svet24.si

Foto: Jennifer Aniston navdušila v kreaciji z bleščicami in frizuro

JAnez Škrabec
Necenzurirano

Podražitve na železnicah: nova postaja ne bo stala 81, ampak 170 mio evrov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Solze sreče: Isaac Palma z družino presrečen v Argentini

23. 11. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Isaac Palma z družino

Isaac Palma z družino v Argentini foto: Osebni arhiv

Težko je zbrati vse misli in čustva, ki prežemajo njegovo srce. Pevec se je po dolgih letih končno vrnil v domačo Argentino, s seboj pa je pripeljal tudi svojo družino.

Mnogo let je minilo, odkar je pevec Isaac Palma zadnjič stisnil v objem svoja starša, sestre in brata. Na izobraževanju v Sloveniji je namreč spoznal Patricijo in se vanjo tako zelo zaljubil, da je po vrnitvi v domovino sklenil prodati vse, kar ima in si z njo v Sloveniji ustvariti skupno prihodnost. In tako je mladi pevec primarni družini pomahal v slovo in se preselil v Slovenijo, kjer pa ga ni čakala le ljubezen, pač pa tudi nesluten uspeh.

Šov Slovenija ima talent mu je odprl vrata v glasbeni svet, s Patricijo pa sta korak za korakom marljivo uresničevala zastavljene želje in cilje. Zakonca sta si me drugim ustvarila družino, ki ravno v teh dneh uživa v  Isaacovi domovini. Pevcu se je namreč izpolnila ena največjih želja, saj se je po petih letih skupaj s svojo družinico vrnil v Argentino. Soproga in otroka tako uživajo v družbi njegovih domačih, Isaac pa pravi, da so občutki, ki jih trenutno okuša, težko opisljivi.

»Vedno sem razmišljal, kako pravilno ubesediti vse, kar mi roji po glavi ob tem, ko po dolgih petih letih znova stopam po zemlji, kjer sem rojen in zdaj imam občutek, da vse, kar bi želel povedati in reči, ni dovolj. To so edinstveni trenutki, ki jih moram doživeti in uživati še močneje. Končno gledam svoja otroka, kako se smejita in igrata z družino na drugi strani sveta in na to sem čakal leta,« je svoja čustva strnil v zapis na družbenem omrežju pevec in vsem prijateljem poslal lepe pozdrave iz Puerto Madryna, kjer, kot pravi, narava presega vsa pričakovanja.

prejšnji članek
Kamilice odlične pri menstrualnih bolečinah
Zdravje
Kamilice odlične pri menstrualnih bolečinah
naslednji članek
Ja Chef: Luka zapustil serijo, ne bo ga nazaj
Svet slavnih
Ja Chef: Luka zapustil serijo, ne bo ga nazaj
#nasazenazenska
nasazenazenska