sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelj kviza Male sive celice ima veliko srečo v ljubezni

2. 12. 2023; 10.00
Avtor: N.S. / revija Lady
jus milcinski

Juš Milčinski in Anja Korečič foto: Vito Tofaj

Vnuk legendarnega humorista in satirika Franeta Milčinskega - Ježka je že 20 let srečen v objemu svoje srčne izbranke Anje.

Juš Milčinski, zabavni voditelj priljubljenega kviza Male sive celice, je človek mnogih talentov, saj med drugim kot igralec blesti v mladinski TV-oddaji Osvežilna fronta, je izvrsten improvizator, izvršni producent mednarodnega festivala improvizacijskega gledališča Goli oder in član impro ekipe IGLU teater.

Talent imajo očitno v družini, saj je njegov oče znani režiser Matija Milčinski, njegov dedek pa legendarni humorist in satirik Frane Milčinski - Ježek. Kljub temu da je 39-letnik že vrsto let del medijske scene, pa svojo zasebnost rad ohranja zase. Ježkov vnuk je med drugim srečen v zvezi s svojo izbranko Anjo Korečič, s katero sta par že zavidljivih 20 let, še iz časa, ko sta obiskovala isto gimnazijo, Gimnazijo Vič v Ljubljani. Parček je nedavno obiskal eno od gledaliških premier, kjer sta delovala usklajena, znano pa je, da se podpirata pri vsem, kar počneta, in sodelujeta kot eno v vseh sferah življenja. Njuni bližnji prijatelji z veseljem povedo, da je njuna ljubezen velika in močna kot le redkokatera.

Juš Milčinski in Rok Škrlep

Juš Milčinski in Rok Škrlep foto: Adrijan Pregelj

prejšnji članek
Kaj se je zgodilo s kozmetičnim poslom Zdenke Kahne?
Svet slavnih
Kaj se je zgodilo s kozmetičnim poslom Zdenke Kahne?
naslednji članek
Kako je Jan Plestenjak opremil svoj dom?
Svet slavnih
Kako je Jan Plestenjak opremil svoj dom?