Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miran in Anita Rudan: Se v daljavi slišijo 'poročni zvonovi'?

7. 12. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
miran-rudan

Miran in Antita Rudan foto: Sašo Novoselič

Miran in Anita se ljubita tudi brez sprehoda pred oltar, imata pa kljub temu še vedno v mislih poroko, ki sta jo morala lansko poletje zaradi slabega vremena tik pred zdajci odpovedati. Zakaj Miran kar malce čemerno pogleduje proti garderobni omari?

Glasbenik Miran Rudan je svoji lepi Aniti nadel prstan že pred 15-imi leti in ji s tem simbolično poklonil svoje srce. Potem ko je lanskega februarja sredi cerkve spontano pokleknil na kolena in poskrbel za romantično zaroko, je dolgoletni par sklenil, da je napočil čas, da svojo ljubezen vendarle okronata s poroko. A ne klasično! Ah, kje pa, malce drugačno, po njunem okusu, predvsem pa ustvarjeno z namenom, da se sproščeno poveselita v družbi prijateljev.

Miran in Antita Rudan sta med seboj močno povezana. foto: Sašo Novoselič

Kot nam je zaupala Anita, bi se poroka morala odviti na travniku, kar pa je splavalo po vodi – dobesedno. Ker jih je med sušnim obdobjem presenetilo slabo vreme, sta namreč morala že organizirani dogodek odpovedati. Huh, neprijetno, tudi zaradi stroškov. Kaj pa sedaj, še razmišljata o poroki ali sta to misel opustila? »Ja, še, samo ne veva kdaj, morda se bo zgodilo povsem spontano. Še najbolj tole pesti Mirana, ki večkrat čemerno pogleda proti omari.« Zakaj pa to? - me zanima. »Ker ima v njej spravljeno poročno obleko. Takšen malo bolj poseben suknjič,« smeje se razloži Anita, ki že nosi priimek Rudan, zaradi česar v medijih pogosto zasledimo, da je že okronana za Miranovo soprogo. A da razjasnimo dvome – ne, Miran in Anita še nista poročena, mamica Nina in Nika si je le spremenila priimek, da ima enakega, kot njeni trije fantje.

Anita je ponosna na svojega dragega Mirana. foto: Sašo Novoselič

prejšnji članek
Dišite kot Cansu Dere
Moda&Lepota
Dišite kot Cansu Dere
naslednji članek
Zakaj to nedeljo ne bo finala Talentov?
Resničnostni šovi
Zakaj to nedeljo ne bo finala Talentov?