oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Stric iz ozadja, ki skrbi za oblačila Talentov

8. 12. 2023; 09.00
Avtor: Vesna Meško
Deni Pregelj

Modni oblikovalec Deni Pregelj foto: POP TV

Zanimalo vas je, kako je z oblačili, ki jih v polfinalni in finalni oddaji nosijo tekmovalci šova Slovenija ima talent. In smo šli na lov. Koga smo našli? Denija! Polne roke dela ima, pa nam je vseeno pokazal, kako poskrbi za čarovnijo na odru. Zanimivo …

Stric iz ozadja, ki letošnje leto skrbi zavizualno podobo talentov, je modni oblikovalec Deni Pregelj. Tekmovalcem se torej ni potrebno ukvarjati s tem, kaj bodo oblekli za nastop, saj to misijo prevzame on. Kot boste izvedeli v nadaljevanju, pot do končnega rezultata ni tako preprosta.

»Moje delo se začne že takoj na začetku, ko spoznam talenta in se pogovoriva o tem, kako si je zamislil svoj nastop. Pomembno je, da začutim njihovo energijo, kar mi pomaga pri razvijanju ideje na kakšen način bi njihovo zgodbo smiselno predstavil z oblačili. Nekateri imajo že zelo razvito idejo, kako so si zamislili svoj videz, spet drugi se popolnoma prepustijo nam in našim nasvetom. Sledijo pogovori, tako s kreativnim sektorjem, kot s talentom, da skupaj začrtamo neko idejo, kako naj bi izgledal stajling,« nam je povedal Deni in nadaljeval z razlago, kako pestro delo se zatem začne.  

Utrinki iz priprav na oddajo. foto: POP TV

»Najprej pripravim 'moodboarde' (tabla z idejami), ki mi pomagajo, da talentu vizualno predstavim moje ideje. Po tem seveda ure preživim za računalnikom, v trgovinah in tudi v fundusu, kjer imamo oblačila, saj se tudi pri stiliranju vedno trudimo, da delujemo trajnostno ter da oblačila znova uporabimo.« 

Torej se oblačenju tekmovalcev posvetite veliko bolj, kot si predstavljajo gledalci pred TV zasloni. »Zagotovo, ključno je namreč, da se talent na odru počuti čim bolj sproščeno, samozavestno in da njegov videz seveda ustrezno podkrepi nastop. Prizadevam pa si seveda tudi, da je njihov izgled unikaten in zanimiv,« je še pojasnil Deni, na katerega se le spomnite, ko boste občudovali oblačila v finalni oddaji. On je namreč 'krivec', da na odru blestijo!

prejšnji članek
Jadranka iz Botrov doživlja najlepša leta svojega življenja
Svet slavnih
Jadranka iz Botrov doživlja najlepša leta svojega življenja
naslednji članek
Super par: Poglejte, kako sta Silvo in Melita prenovila svoj dom!
Resničnostni šovi
Super par: Poglejte, kako sta Silvo in Melita prenovila svoj dom!