stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anja Rupel in Aleš Klinar povedala resnico o svojem odnosu

23. 12. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Aleš Klinar in Anja Rupel

Aleš Klinar in Anja Rupel foto: Boštjan Imperl

Glasbenika sta v razmerju že 32 let, poznata pa se že dlje. Kakšen je njun odnos in v kakšno osebo je odrasla njuna hči Luna.

"Midva se zelo razlikujeva v tem, da sem jaz rada doma, sem kot zapečkarska mačka, čeprav grem rada tudi med ljudi, Aleš pa je družaben in potrebuje, da se mu v življenju ves čas dogaja. Jaz pa sem rada sama in berem, recimo," je za revijo Obrazi povedala Anja Rupel in dodala, da sta skupaj že 32 let in da se v tem času nikoli nista močno skregala. K temu pa je še dodala: "Mislim, da tolerirava napake drug drugega."

Aleš Klinar ob tem priznava, da ni 'hec' biti skupaj tako dolgo in da je vse skupaj velika preizkušnja. "Včasih ti gre vse skupaj na živce, potem pa opazuješ druge zveze, kako slabo funkcionirajo, in ugotoviš, da se imaš ti še vedno v redu. Pa tudi v teh letih že malo drugače gledaš na vse skupaj, nisi več bolestno ambiciozen. Res pa na dopustu, v nirvani, ne funkcioniram prav dolgo." Oba pa priznavata že skoraj dve desetletji nista bila na dopustu dlje kot tri dni. 

Aleš Klinar in Anja Rupel. foto: Mediaspeed

"Meni bi bilo idealno, če bi lahko kje vmes še kaj odšpilal. Kjer je na dopustu glasba, gremo vedno takoj pogledat, za kaj gre. Trenutni čas je vedno bolj intenziven, kot da smo v vrtincu in je ves čas okoli nas nadlegovanje, ves čas moraš biti dosegljiv, to pa ti potem kar pride v kri. Iz te histerije pasti v nirvano je v bistvu šok. Nikoli nisem bil ravno navdušen nad ogledovanjem muzejev, cerkva …," k temu še dodaja Aleš. 

Kaj pa njuna hči Luna, ki je že dopolnila 18 let? "Presenetljivo v redu! Vsakič znova sem šokirana! (smeh) Luna je zelo pridna in študira na zahtevni fakulteti, Fakulteti za farmacijo, kozmetologijo, tretji letnik. Z njo nisva imela večjih težav, tako da se včasih sprašujem, kaj je narobe …," v smehu pove Anja, Aleš pa doda: "Pobrala je neke gene, ki so nama malo tuji. Je zanesljiva, pridna. Jaz sem bil bolj podivjan, a se mi zdi, da je bila Anja bolj pridna od mene."

prejšnji članek
Čudovita babica Vlasta Nussdorfer
Svet slavnih
Čudovita babica Vlasta Nussdorfer
naslednji članek
Neisha odraščala v veliki družini, ste vedeli, da ima toliko sorojencev
Svet slavnih
Neisha odraščala v veliki družini, ste vedeli, da ima toliko sorojencev