nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prazniki znanih obrazov: Od radosti do bolečega srca ...

25. 12. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Alenka Husic z družino

Alenka Husic z družino foto: Osebni arhiv

Družbena omrežja so preplavile tudi fotografije in voščila znanih obrazov. Kako se imajo in kakšne so njihove želje? Ena izmed njih zadane naravnost v srce ...

Na današnji božični dan so se na družbenih omrežjih oglasili tudi številni znani Slovenci, ki s sledilci delijo praznično obarvane fotoutrinke in med spletne zidove pošiljajo srčne misli in prijazna voščila. Pa kar poglejmo, kako preživljajo praznike in kdo se je še posebej potrudil pri ustvarjanju bočičnih spominov ...

"Nasmeh je najlepši božični okrasek, objem pa najlepše božično darilo. V prazničnem času vam želim čimveč iskrenih nasmehov in ljubečih objemov. Lep božični večer in čarobni božič v krogu vam najdražjih," so želje družine pevke Alenke Husić, medtem ko so doma pri Čuku Jožetu znova ogreli zidove s prisrčnim prepevanjem. Glasbeno obarvano je bilo tudi pri Modrijanu Roku, kjer sta oče in sin veselo raztezala meh na harmoniki. Letošnji božič predstavlja poseben mejnik za Katarino Benček in Marka Pavlovića, saj ga prvič praznujeta v novem domu.

Med najbolj ganljivo objavo pa zagotovo sodi zapis Hajdi Korošec, ki se je z ganljivim zapisom poklonila pokojni mami, ki je nedavno izgubila bitko s težko boleznijo. "To leto ne bom objavljala popolnih družinskih slik z najlepšimi kulisami, oblačili, popolno pričesko in makeupom. To leto objavljam našo zadnjo skupno božično fotografijo iz lanskega leta. In ravno to je bistvo božiča, biti skupaj. Letos bi dala vse, da bi lahko obrnila čas nazaj, da bi te lahko še enkrat objela in ti rekla kok zelo te imam rada. Ravno zato naj vas danes iz srca spomnem, da se imejte radi in cenite skupne družinske trenutke. Jaz se jih letos še toliko bolj zavedam. Miren, srečen in vesel božič vsem."

Naj bo ta zadnja misel prijazen opomnik za vse, ki iščete srečo na napačnih mestih. Edino kar resnično šteje, je zdravje in ljudje, brez katerih bi bil vas svet žalosten in prazen.

Hajdi: 'To leto objavljam našo zadnjo skupno božično fotografijo iz lanskega leta.' foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Na božični večer sta se v reševalnem vozilu rodila dvojčka
Svet slavnih
Na božični večer sta se v reševalnem vozilu rodila dvojčka
naslednji članek
Na poti še en dojenček šova Ljubezen po domače!
Resničnostni šovi
Na poti še en dojenček šova Ljubezen po domače!