Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaljubljena Gaja Prestor že pet let srečna v ljubezni

30. 12. 2023; 10.33
Avtor: NS/Lady
otvoritev, jazz-klub-300

Gaja Prestor in Luka, foto utrinki s slavnostnega odprtja Jazz Kluba 300. foto: Kylo

Pet let trdne ljubezni te dni praznujeta pevka Gaja Prestor in njen partner Luka Dovšak, ki veljata za enega najlepših parov na sceni.

Priljubljena vplivnica, pevka in voditeljica Gaja Prestor letos praznuje pravzaprav kar dve veliki obletnici v življenju. Najprej je praznovala deset let svoje glasbene kariere, saj je leta 2013 pri rosnih 13 letih posnela prvo skladbo z naslovom Lepši svet, te dni pa skupaj s fantom Luko Dovšakom praznujeta že pet let skupne ljubezni. »Zelo sem hvaležna za to, kar imava, in komaj čakam, da vidim, kaj bo prinesla prihodnost. To je bilo najlepših pet let mojega življenja. Mislim, da je najin odnos nekaj, kar me je v vseh pogledih spremenilo na bolje,« je povedala zaljubljena Gaja, ki s fantom tudi že živi skupaj.

Pevka Gaja Prestor s partnerjem Luko foto: SR/M24

»Ustvarila sva si skupen dom, ki sva ga skupaj opremila, da nama je prijetno in lepo. Doma imava ogromno slik in knjig, pri naju ima vsak kos neko posebno težo zaradi tega, ker se vsega lotiva zelo resno in je vse zelo premišljeno. Nič ni bilo kar takole kupljeno z enim klikom, temveč za to poskrbi moj Luka, ker jaz vem, da bi v eni minuti vse kupila, in zato je njegov razum še kako nujen,« nam še v smehu razkrije pevka, ki je skupaj s partnerjem Luko pred dnevi blestela na Managerskem koncertu, kjer sta bila nedvomno najlepši par večera.

prejšnji članek
Jerneja P. Zhembrovskyy potrdila, da bo postala mamica
Svet slavnih
Jerneja P. Zhembrovskyy potrdila, da bo postala mamica
naslednji članek
Kevin Costner na otoku ljubezni
Svet slavnih
Kevin Costner na otoku ljubezni