franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Radijka Anja Ramšak potrdila, da je zaročena

31. 12. 2023; 02.15
Avtor: K.M.
Anja Ramšak, Robert Roškar

Anja Ramšak in Robert Roškar foto: Darja Štravs Tisu

Čeprav je voditeljica na Radiu 1 glede svojega zasebnega življenja kar skrivnostna, je zdaj potrdila, da je zaročena. In ne, seveda ne z Robertom Roškarjem.

Anja Ramšak se je na družbenem omrežju poslovila od leta 2023 in se poleg svetovne situacije in situacije v Sloveniji v zapisu dotaknila tudi svojega zasebnega življenja. Ob tem je recimo zapisala: "Leto, v katerem sem bila zelo iskrena do sebe in zvesta svoji poti, hkrati pa sem ob stiskah spoznala, da potrebujem in si želim še več poguma in odločnosti, ob čemer bi čutila mir.
V novo leto v resnici zasebno prihajam prav vesela. Že tretje leto zapored potegnem črto pod leto in si rečem, ja, overall srečna, zadovoljna z opravljeno potjo. Zdrava, naspana, obdana z najboljšo družino, res čudovitimi prijatelji in razigranimi drugimi bitji."

Voditeljica Anja Ramšak foto: SR/M24

Ob tem pa je razkrila, da je tudi zaročena: "Nasmejana, že nekaj časa najgloblje do zdaj predana in ljubljena, od letos tudi zaročena gospa. Prsežem! So tudi slike." Slik zaroke sicer ni delila, a je delila 9 fotografij dogodkov v letu 2023, na dveh pa je tudi najverjetneje njen zaročenec, saj na eni izmed njih objema skrivnostnega moškega. 

Čestitamo!

prejšnji članek
Veliki letni horoskop 2023: Leto prinaša kreativno energijo
Horoskop
Veliki letni horoskop 2023: Leto prinaša kreativno energijo
naslednji članek
Napitek, ki bo pregnal alkoholnega mačka
Zdravje
Napitek, ki bo pregnal alkoholnega mačka