901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mlada igralca iz filma Kapa sta že precej zrasla

2. 1. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
kapa 7

Zvezdi filma Kapa: Gaj Črnič in Kaja Podreberšek. foto: Marko Vavpotič

Mlada igralca nista več takšna, kot tedaj, ko so snemali film. Zrasla sta, seveda! Pa ste vedeli, da je Kaja zasebno tudi plesalka?

Konec leta smo si lahko tudi v rednem televizijskem programu ogledali prvi slovenski božični film Kapa. Od tedaj, ko so brnele kamere, je sicer minilo že kar nekaj časa, snemali so ga namreč v času epidemije koronavirusa, ko sta Gaj Črnič in Kaja Podreberšek štela deset in osem let. Mimogrede, mlada igralca sta v filmu precej manjša kot danes, saj sta v minulih letih precej zrasla.

Zunanje prizore so snemali v božično okrašeni Ljubljani. foto: Željko Stevanić

Medtem ko smo simpatičnega Gaja že poznali iz serije Najini mostovi, kjer je upodabljal mlajšega bratca reševalca Domna, pa je Kaja za slovensko publiko neznanka. Ker je v filmu Kapa upodobila samovšečno deklico, naj poudarimo, da je v resničnem življenju povsem drugačna, kot povedo bližnji, je namreč zelo sočutna, skromna in z izjemnim občutkom za soljudi, saj izločenim nemudoma stopi v bran.

Kakšna pa je osnovnošolka Kaja zasebno? Kaj jo zanima in kako rada preživlja čas? »Naravnost obožujem družabne igre, pri igranju mi je všeč tudi družba. Mama pove, da sva se z Jako (op. a. starejši brat) že pri enem letu igrala tudi po tri ure. Obožujem počitnice pri babicah, v veliko veselje pa mi je ples, ki ga treniram od starosti leto in pol,« je pojasnila za revijo Jana Kaja, ki je ravno skozi ples pridobila samozavest za nastopanje. Deklici gre dobro tudi v šoli, kjer obožuje naravoslovje, še posebej dobro pa ji gre pri matematiki.

V božičnem filmu je upodobila prevzetno deklico, ki je kozi zgodbo odkrila tudi bolj čustven del sebe, ki ga do tedaj ni poznala. Kaja je v resnici zelo empatična deklica, od snemanja filma pa je tudi precej zrasla. foto: Mateja J. Potočnik

Gaj Črnič foto: Mateja J. Potočnik

prejšnji članek
Luka Basi končno pred oltar
Svet slavnih
Luka Basi končno pred oltar
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Srečno ločeni uživajo življenje
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Srečno ločeni uživajo življenje